کتاب ابریشم (۱)
خواندن نظراتمعرفی کتاب ابریشم (۱)
سیندی مون (Cindy Moon) وقتی یک نوجوان بود، از همان عنکبوتی که مرد عنکبوتی رو نیش زده بود نیش خورد و قدرتهایی نظیر مرد عنکبوتی گرفت. حالا پس از ده سال زندانی بودن در یک پناهگاه، وی به نیویورک برگشته و در جست و جوی خانوادهی خود شهر را زیر و رو میکند.
این کمیک ۷ قسمتی از مجموعه کمیکهای مارول است.
قسمت بعدی کمیک ابریشم را چهارشنبه هفته آینده در طاقچه دنبال کنید.
بتمن؛ قاتل لبخند
لاک پشت های نینجا؛ قسمت هجدهمکوین ایستمن
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
رایگان
خیلی جالب بود و برای پسرا مرد عنکبوتی و برای ما ابریشم 🕷🕸🕸
عالی عالی عالی عالی...😍 این کتاب معرکه هست❤ بیشتر ابر قهرمان ها پسر هستن😔چون فکر می کنن زور پسرا از دخترا بیشتره😞اما این کتاب ثابت کرد که دخترا و پسرا برابرن👍😍😘
جالب بود👍🏻
OMG!!!!!!😎 چه نظری می خواین؟ نمی دونین؟ منم!!! سلیقه ایه، نه خوب نه بد، ولی من دوسش دارم 😎😎😎
عالی بود 😍🕷 مخصوصا که مرد عنکبوتی هم اونجاس. از همینجا بهش سلام میکنم 👋🏻🕷😅😂 بقیه رو رایگان کنید من از جای دیگه رایگان میگیرم😁 برای همین بقیه رو تا رایگان نکنید دانلود نمیکنم🤨😕
عالی بود
ممنون خیلی باحاله مخصوصا اونجاش که گفت (حس ابریشمی رو ترجیح میدم ) و نردعنکبوتی گفت ( بیشتر مثل اسم شامپو)
خیلی کتاب خوبیه هر کی می گه بده الکی میگه ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐اینم بقیه ی ستاره هایش
در کل با تمام جلد هاش عالی بود .🕷
چرا گردونه طاقچه خیلی بد شده؟