دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۲/۰۳

در این شماره می‌خوانیم: - صنعت نفت هيچگاه از پا نيفتاد - اعتراض ناظري‌ها به کيفيت سالن در تبريز - نفس کشیدن در خلأ عميق - اشعار سهراب هرگز رنگ کهنگي نگرفته است - اعتراض بازيگر ارباب حلقه‌ها به رئيس‌جمهوري آرژانتين - نقاشي ۲۰۰ هزار دلاري به ياد لئونارد کوهن - چالشی برای واقعیت - پاسخ مثبت تفليس به ديپلماسي پوياي تهران - رايزني براي رفع حصر و ممنوع‌التصويري رئيس‌دولت اصلاحات - اصول‌گرايان؛ دور از واقعيت و نزديک به رؤيا - خوش‌رقصی ترامپ برای حامیانش - فرسايش ۱۶ ميليون تني خاک ايران در سال - مسئولان نظام هيچگاه طرفدار تعطيلي حج نبوده‌اند - ايستگاه آخر چهره‌ها - اصول‌گرايان و آشفتگی در اجماع - اصلاح‌طلبان در تکاپوی لیست واحد - نامه‌ها و خاطرات نويسندگان مطرح فرانسوي در جعبه حراجي‌ها - مناظره غيبي در آتن - صف‌ کتابفروشي و ادبيات تلگرامي - کوچِ ناخواسته، بودن يا نبودن - چرا جهان نبايد به من گوش کند؟ - دختر تيرانداز پرچمدار شد - ال‌کلاسيکو؛ درآمد بيش از ۴۰ ميليون دلار - گزينه‌هاي جديد روي ميز برانکو؛ آيراپتيان و نوراللهي! - تورآبي روي سر پديده‌هاي ذوب‌آهن! - ما نیاز به نمایش نداریم - شوراي‌عالي فضاي مجازی، قطع تماس صوتي تلگرام را پيگيري مي‌کند - احصا و شناسايي شرکت‌هاي زيان‌ده دولتي - توقف توليدها را به پاي اين دولت نگذاريد - زورگيري در پوشش مسافرکشي - کرمان تاب لرزش ندارد - پرستاران: وزیر غیر پزشک می‌خواهیم - دولت‌شهرهای ایران - نقد و معرفي کتاب بقاي سرمايه‌داري؛ بازتوليد روابط توليد - پيکتي و تناقض‌هاي دنياي سرمايه‌داري - دست‌کم ۱۴۰ کشته در حمله طالبان به ارتش افغانستان - ترامپ به‌دنبال قهرمان‌‌سازي است - نگرانی آمریکا از تسلط روسیه بر منافع نفتی ونزوئلا - عراق وارد فاز انتخاباتي مي‌شود - آلزایمر - ضرورت پرهيز از بي‌ادبي‌هاي سياسي - تعليق مناظره‌هاي انتخاباتي - اتفاق ۹۶ کلید خورد - دوگانه ايراني- عثماني، مبناي فکري اردوغان - روي خوش برجام به شرکت‌هاي هواپيمايي ايران - لفاظي‌هاي ضدبرجامي ترامپ - زهرا احمدي‌پور و راهي که در اين ۵ ماه رفت - توبيخ و جابه‌جايي اجباري آتش‌نشانان معترض - آماده‌باش شهر آفتاب براي برگزاري نمايشگاه کتاب - کاهش ۱۹ درصدي نزاع و درگيري در کشور - رشد گردشگري اروپايي‌ها در ايران - تنها خارجي پرسپوليس: افتخار مي‌کنم - سرمربي المپياکوس: من انصاري‌فرد را نمي‌خواستم - حال همه خوب است جز پرسپوليس! - منتظر نباشيد؛ از شگفتي خبري نخواهد بود - انگيزه مالي بود، نه تروريستي - جدول رده‌بندي ليگ برتر با شما حرف مي‌زند - من فرمانده خوبي نبودم - کنسرت‌هاي تک‌نفره‌ در خرابه‌هاي موصل - وقتي کتاب‌ها آرام‌ بودند

رایگان