دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۱/۱۵ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۱/۱۵

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۱/۱۵

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۶/۰۱/۱۵

در این شماره می‌خوانیم: - روسیه زیر تیغ - گنگوزهي، آموزگار جانباخته در راه آموزش - ترين‌هاي نوروز ۹۶ - کتاب‌هاي آموزش پيشگيري از ايدز در دولت قبل خمير شد - آوار ادامه دارد - خيال نورافکن راحت، منصوريان سختگير نيست - جدایی رامين رضاييان قطعی شد - شکست اول - سعي کنيد به ما برسيد! - نزديکي به مسکو و رؤياي محدود‌کردن تهران - گزارش جهانگيري درباره اقتصاد مقاومتي قابل تقدير بود - اصول‌گرایان در تب‌وتاب «رئیسی» - پايان تاريخ اصول‌گرایی - هاشمی می‌گفت، مردم از روحانی حمایت می‌کنند - قطع اميد مردم از صندوق‌هاي رأي، پايان مردمسالاري است - مرگ بهاري بارت و نشانه‌هاي پاريسي - گفتي بهار توبه‌شکن مي‌رسد - کودکاني که با من خنديده‌‌اند - ديوانه‌هاي سلفي در کوير مصر - ایران به بلندی‌های جولان می‌رسد - آيا روسيه حق نداشت؟ - پيشروي ترامپ در تروريستي‌خواندن اخوان‌المسلمين - پيام‌هاي نبرد جديد دمشق - «بچه رئيس» رئيس سينماهاي جهان - سايه وحشت در چارسو - تیم دو نفره عليرضا قرباني و کيهان کلهر - موراکامي از رمان جديدش دفاع کرد - ۴ درصد مشمولين سهام عدالت براي پرداخت اقساط اعلام آمادگي کردند - بازار پوشاک را از رقبا پس مي‌گيريم - مرکبات خارجی آمد، پرتقال ایرانی فاسد شد - مهر و محبت در نهاد هنرمندان و هنردوستان لانه دارد - ايستادگي‌هايم جواب داد - همبستگي ملي، نياز امروز جامعه ايراني - جهاني بهتر و انساني‌تر از آنچه هست - «کاغذهاي اخبار» ديگر خواننده ندارند - یک انگلستان پشت پسرک ایرانی - ايران در تصرف مسافران نوروزي - نقش برخي نمايندگان و استانداران در قاچاق - پوسته رکود می‌شکند - نگاره - دولت يازدهم و تحقق رضايتمندي رهبر معظم انقلاب - جنگ در جاده‌ها - سيزده‌بدر و وداع با تعطيلات نوروزي - تب انتخاباتي در روزهاي تعطيل - سعيد جليلي ايران را در مدت ۴ سال ونزوئلا مي‌کند - پرکاري دولت در تعطيلات - از افتتاح پروژه‌هاي اقتصادي تا امضاي تفاهمنامه با روس‌ها - طرح «اشتغال ضربتي» به دست رئيس‌جمهوري رسيد - ديپلماسي گرم نوروزي در سرماي مسکو - رئيسي، نامزدِ زيرپوستي اصول‌گرايان است؟ - تولید و اشتغال؛ نقاط کلیدی علاج - اين کتاب‌هاي لاغر و خالي - اي زمين نيکو به تو پناه مي‌برم - رؤياي سال نو - بازخواني بيانيه کي‌روش؛ دوست دارد بماند - حذف ميلياردرها - نابغه هم از مشکلات مالي ناليد - استارت براي آسيايي‌شدن - صادرات، ۲۴۶ ميليون دلار از واردات بيشتر بود - نشانه‌هاي رونق

رایگان