دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۲/۱۵ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۲/۱۵

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۲/۱۵

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۲/۱۵

در این شماره می‌خوانیم: - نقشه راه براي همکاري با پايتخت‌هاي منطقه - علي دايي: به لطف مديران پرسپوليس حسابم مسدود شد - اولين بازي تيم برانکو در دوره «پساجنجال» - ميثاقيان ترمز منصوريان را کشيد - تجلیل رئیس‌جمهوری از قهرمانان - مقايسه احمدي‌نژاد و مصدق؛ رئاليسم جادويي سياست - تصوير قاجاري احمدي‌نژاد از خزانه - جا نماز آب نکشید - فعالیت کميته گزينش محرمانه کانديداي رهبري - گويا بايد به اين فساد عادت کنيم و چيزي نگوييم - رؤياي آقاي شهردار - مراقب رانندگي در نوروز ۹۶ باشيد - خسارت ۲۰۰ هزار ميليارد ريالي موادمخدر به اقتصاد کشور - ارتباط ميان خانواده با خشونت در مدرسه - خوزستان «هوا» مي‌خواهد - جنجال دوباره پزشکان، این‌بار نسخه‌های نجومی - يک سلفي با جديدي - جامعه‌اي که سازمان‌يابي اجتماعي نداشته باشد، روبه زوال است - برپايي آيين «چراغ خاموشي نيست» به ياد هنرمندان درگذشته سال ۱۳۹۵ - پدرم «آدم» ساخت - اسکار سياسي در تعريف يک عضو آکادمي! - واکنش رضا کيانيان به مخالفان اسکار فرهادي - با همينگوي تا ساعت مرگ - عقل پيري يا انتخاب‌هاي تازه - خانه بدون درخت خانه نيست - تکه‌هاي جامانده از جاده ابريشم - کهکشان مارپيچي براي ارتباطات تند و تيز - مذاکره - ايران در شديدترين فشار آبي براي توليد غذا قرار دارد - يارانه همچنان بودجه را مي‌بلعد - ايران در گروه کشورهاي با تورم تک‌رقمي خواهد ماند - حقوق بشر آمريکايي، توجيهي براي ضديت با تهران - از گتوند تا خرمشهر، فاضلاب به رودخانه کارون مي‌ريزد - قدمي ديگر تا جهاني‌شدن اورامان - اندازه اسکناس‌ها کوچک مي‌شود - نفت روزهاي آرامي را سپري مي‌کند - مذاکره براي امضاي ۸۰ ميليارد دلار قرارداد نفتي - کم‌حرف اما دوست‌داشتنی - کسي نمي‌خواهد سر به تن جان باشد! - خودم هم نمي‌دانم قرار است چه بلايي سرم بيايد - چگونه به ماشين‌مرگي بدون احساس تبديل شويم - نقشه آمريکا براي کاستن از نفوذ ايران در عراق - اروپا براي جنگ آماده مي‌شود؟ - مردي حرفه‌اي با ۲ چهره متفاوت - جمعه‌شب خونين باغملک - «سورا»، وکالت رايگان ۱۶۰ زن زنداني را پذيرفته است - سپاس «سی‌نما» از فرهادی - بقايي با احمدي‌نژاد مشورت نکرده است - چراغ‌های خاموش راست وچپ - آسمان‌فروشي و تراکم‌فروشي از بزرگ‌ترين فجايع شهر است - نظر مجمع تشخيص بايد فصل‌الخطاب باشد - تصوير تولستوي در اتاق پاموک - مليندا و سگش در سنگلاخ‌هاي آلوده - ما شگفت‌انگيزها - پوشش ايراني هنوز تاريخش را مي‌کاود - زنجيره اميد از کانادا تا اتيوپي - ايراد به ايراد شوراي نگهبان و يک انتظار مشروع! - بررسي ايرادات مجمع در مجلس دور باطل است - سايه سنگين سياست - مناسبات ايران و روسيه در خوف و رجا

رایگان