دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۲/۰۳ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۲/۰۳

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۲/۰۳

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۲/۰۳

در این شماره می‌خوانیم: - ولع قدرت احمدي‌نژادي‌ها - مادري که به بچه‌هایش ترياک مي‌داد تا گریه نکنند - علت فوت قربانيان: مسموميت با قرص برنج - نوجواني، قرباني آسيب‌هاي اجتماعي - جوابیه شرکت پویازرکان( پیمانکار معدن طلا آق‌دره)؛ به انتشار گزارش میدانی «رد تازیانه روی گرده آق‌دره» - از رنج دو سالگي! - منتظر هستيم صداي واحدي دريافت کنيم - ترامپ، برجام و اتحاديه اروپا - استراتژي صبر در برابر ترکيه - گفت‌وگو با آمريکا غير‌ممکن نيست - نبرد هيجان‌انگيز «ارتش سرخ» و «موج آبي» - تيم بي‌پول صعود نکرد - سلفي محجبه‌هاي شمشيربازي - مائده ستاره شد - بالاترين فروش ۵ سال گذشته سينما در دي‌ ۹۵ - «مريخي» در عيد ۹۶ - چماق سینما - روزنه‌‌اي کوچک به جهان کيارستمي - ما اين تصميم را درک و از آن حمايت مي‌کنيم - پايان زودهنگام بسته‌هاي اينترنتي زير ذره‌بين - واگذاري «خاص» ۳۰۰۰ ميلياردي اراضي قشم در دولت احمدي‌نژاد - خرجی که جان دخلش را می‌گیرد - وقتي به لهجه‌ها مي‌خنديم - منظومه عشاق ايراني - کودکان جنگ در سيلاب راه مي‌روند - اينهايي که گفتي يعني چه؟ - عاقل‌بودن در شوخي زندگي - سؤال‌هاي يک ذهن زخمي - ترس از تنهايي - در گستره سينماي اجتماعي، خيلي نحيف و لاغر هستيم - نقدي بر فيلم «زير سقف دودي» - زن در فيلم‌هاي هيچکاک فقط يک زن نيست - بالاخره مولوي ايراني است يا نه؟ - ايران، دستاويز تازه نتانياهو براي ازبين‌بردن مذاکرات صلح - عادل الجبير: ترامپ ديوانه نيست، عمل‌گراست - چين، خود را براي جنگ احتمالي با آمريکا آماده مي‌کند - دوگانه‌گرايي، توله نُنُر ديپلماسي‌نويسي - بدون شرح - خوشحالم مهماندوست در هر شرايط به فکر من است - استيضاح به‌خاطر آينده؛ رأي اعتماد براي گذشته - نفوذ ايران در سوريه، مهم‌تر‌ از روسيه است - رانندگي ديوانه‌وار با يک قابلمه قرمه‌سبزي - افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی حمل‌ونقل عمومی در تهران - می‌خواهند توازن منطقه را به هم بزنند - آسیب دربودجه آسیب‌های اجتماعی - جولان میوه‌های قاچاق در بازار - دست‌هاي آشنا در واردات غير‌قانوني ميوه - «نه بزرگ» وزارت صنعت به يک کمپين مردمي - راهکار‌هاي حل بحران اهواز، روي هوا - تکاليف شهريار و شهروند - يکي از آن ۳۴ استيضاح‌کننده - ارزيابي وضعيت توافق هسته‌اي: بحران روح برجام - ريزگردهاي آبادان، جام‌جهاني فرنگي را تعطيل نمي‌کند - ژوزه جواب نمي‌دهد، هواداران براي پرداخت ۶ ميليارد کمک کنند - درگیری قشقایی و یاسوجی‌ها ادامه دارد؛ چه کسی اول سنگ انداخت؟ - سلام آبي‌ها به آسيا در ورزشگاه سرخپوش - قصه‌گوهاي برتر معرفي شدند - چقدر به حرف‌هاي ميشا خوشبين هستيد - برادرکشي در ميان ۳ زن - دريافت ماليات از خانه‌هاي خالي، معطل اطلاعات

رایگان