دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۲/۰۲ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۲/۰۲

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۲/۰۲

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۲/۰۲

در این شماره می‌خوانیم: - دست‌هاي آشنا در واردات غير‌قانوني ميوه - «نه بزرگ» وزارت صنعت به يک کمپين مردمي - راهکار‌هاي حل بحران اهواز، روي هوا - تکاليف شهريار و شهروند - آسیب دربودجه آسیب‌های اجتماعی - افزایش ۱۵ تا ۲۰ درصدی حمل‌ونقل عمومی در تهران - يکي از آن ۳۴ استيضاح‌کننده - استيضاح به‌خاطر آينده؛ رأي اعتماد براي گذشته - ارزيابي وضعيت توافق هسته‌اي: بحران روح برجام - می‌خواهند توازن منطقه را به هم بزنند - ريزگردهاي آبادان، جام‌جهاني فرنگي را تعطيل نمي‌کند - ژوزه جواب نمي‌دهد، هواداران براي پرداخت ۶ ميليارد کمک کنند - درگیری قشقایی و یاسوجی‌ها ادامه دارد؛ چه کسی اول سنگ انداخت؟ - سلام آبي‌ها به آسيا در ورزشگاه سرخپوش - قصه‌گوهاي برتر معرفي شدند - چقدر به حرف‌هاي ميشا خوشبين هستيد - رانندگي ديوانه‌وار با يک قابلمه قرمه‌سبزي - برادرکشي در ميان ۳ زن - دريافت ماليات از خانه‌هاي خالي، معطل اطلاعات - جولان میوه‌های قاچاق در بازار - ملخ‌ها اواخر اسفند مي‌آيند - ۷۰۰ هزار ميليارد تومان - تکواندوي آذربايجان با مربي ايراني، قهرمان اروپا شد - بازگشت عليزاده به تمرينات پس از المپيک - کمراني، سرمربي بانوان تکواندوکا شد و اردو گذاشت - خودزني به سبک آقاي رئيسي که تنها شده تا مسابقاتي که از نان شب واجب‎تر است - مراقب ضربه حریف روی سرت باش! - خوشحالم مهماندوست در هر شرايط به فکر من است - نفوذ ايران در سوريه، مهم‌تر‌ از روسيه است - ترامپ به‌زودي واقعيت قدرت ايران را درک مي‌کند - آمريکا از رهبري دنيا دست مي‌کشد - «سيانور» از فردا به خانه‌ها مي‌آيد - تقديم «متاستاز» به «همپا»هاي محمدرضا شجريان - جشن رضا کيانيان براي هنرمندان متولد بهمن - خرس طلایی براي يک عاشقانه - بدون شرح - اعتراض به روزهای متفاوت دانشگاه زابل - زود مي‌ميريم - ويژگي‌هاي پساغرب‌گرايي ظريف - چشم‌انداز سفر روحاني به عمان و کويت - انحراف از بازي و بازي انحرافي - شورایی با فیلتر حداقلی - مصالح مردم، فداي منافع زودگذر جناحي - فعال سياسي اصلاح‌طلب، درباره سناريوهاي ۹۶؛ - آيا «ناتوي عربي» در منطقه بر ضد ايران در حال شکل‌گيري است؟ - پایان نظم غربی جهان - ايران با تمام توان در مسير حل بحران سوريه تلاش مي‌کند - ميزباني با شمشير، سنگ و چوب - سرمربي آمريکا: حسن يزداني به برنامه‌هاي ما باخت - لحظه‌شماري سرخابي‌ها براي شروع ليگ قهرمانان آسيا - بدهکاران در راه نیمه‌نهایی - نخستين جرقه در آموزش حقوق عمومي بود - به سوی آرامش - تجمع ممنوع - فعالان کمپين تحريم خريد خودروي ايراني شناسايي شدند - توليد نفت ايران اواخر فروردين ۴ ميليون بشکه‌اي مي‌شود - سکته ۴۰ میلیون دلاری نفت - وام گران است، ابلاغيه بانک مرکزي هم به بانک‌ها نرفته - رومن پولانسکي بخشيده شد - آقاي رئيس‌جمهور! لطفا به گالري‌ها سر بزنيد

رایگان