دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۲/۰۱ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۲/۰۱

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۲/۰۱

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۲/۰۱

در این شماره می‌خوانیم: - ويژگي‌هاي پساغرب‌گرايي ظريف - چشم‌انداز سفر روحاني به عمان و کويت - انحراف از بازي و بازي انحرافي - شورایی با فیلتر حداقلی - مصالح مردم، فداي منافع زودگذر جناحي - فعال سياسي اصلاح‌طلب، درباره سناريوهاي ۹۶؛ - آيا «ناتوي عربي» در منطقه بر ضد ايران در حال شکل‌گيري است؟ - پایان نظم غربی جهان - ايران با تمام توان در مسير حل بحران سوريه تلاش مي‌کند - ميزباني با شمشير، سنگ و چوب - سرمربي آمريکا: حسن يزداني به برنامه‌هاي ما باخت - لحظه‌شماري سرخابي‌ها براي شروع ليگ قهرمانان آسيا - بدهکاران در راه نیمه‌نهایی - نخستين جرقه در آموزش حقوق عمومي بود - به سوی آرامش - تجمع ممنوع - زود مي‌ميريم - اعتراض به روزهای متفاوت دانشگاه زابل - فعالان کمپين تحريم خريد خودروي ايراني شناسايي شدند - توليد نفت ايران اواخر فروردين ۴ ميليون بشکه‌اي مي‌شود - سکته ۴۰ میلیون دلاری نفت - وام گران است، ابلاغيه بانک مرکزي هم به بانک‌ها نرفته - رومن پولانسکي بخشيده شد - آقاي رئيس‌جمهور! لطفا به گالري‌ها سر بزنيد - داوران به تلویزیون نیامدند - کارهاي روي‌ زمين‌مانده - خرابکارترين وسيله تاريخ حراج شد - خوشبختي در کنار ريزگردها - آقاي رئيس‌جمهور، من دوست خنگ شما هستم! - سپرهاي کوچک در بازي بزرگان - يک ليوان شير گرم يا خشم سياسي - بدون شرح - ترامپ در مسیر استیضاح - توئيتر، ابزار ارتباطي ويژه ترامپ - مرداني که کاخ سفيد را به برج سياه تبديل مي‌کنند - بخشي از قانون حمايت از احيا، بهسازي و نوسازي بافت‌هاي فرسوده و ناکارآمد شهري - بهسازی بافت‌های ناکارآمد شهری - آن روزها که سر‌آمد بودیم - اخلاق و بلایای طبیعی - همه گرفتار همهمه طبیعت - جاده ممنوعه «دره‌انجير» آسفالت شد - گفت‌وگوی ایران- اعراب بدون پیش‌شرط - خطرات گنجاندن سپاه در لیست گروه‌های تروریستی - واهمه مونیخ از شرارت ترامپ - صياداني که براي نان جان مي‌دهند - از دریا تا دریا برای کودکان کار - استقبال رئيس مجلس از طرح گفت‌وگوي ملي - آيت‌الله نقش بسزايي در صيانت از آراي مردم داشت - ستاره خوزستان خاموش شد - از ليگ برتر به ليگ قهرمانان؛ اوضاع خوب نيست! - دوستی روی تشک - از شايعه قهر تا شائبه محروميت - اتمام بليت‌هاي «خداي کشتار» تا نيمه اسفند - «برادرم خسرو» بعد از نوروز مي‌آيد - هوش شجریان به‌کار «شهناز» آمد - باني و کلايد در مراسم اسکار ۲۰۱۷ - زندانیان معروف در تهران قدیم - قاتل سريالي تهران قديم - خاطرات قصر زیبای قاجاری که اولین زندان مدرن ایران شد - قهوه قجري، شوخي نبود

رایگان