معرفی و دانلود کتاب مرز آسمان بین + خلاصه رایگان

نشر ستاره‌ها
categoryدسته‌بندی:
دفاع مقدس

معرفی کتاب مرز آسمان بین

کتاب «مرز آسمان بین» زندگی‌نامه‌ و خاطرات‌سرداران‌ شهید تخریب‌: حسین‌ هرمزی‌، محمدرضا عبدی‌، علیرضا عامری‌، محمدرضا هادی‌، مرتضی‌بهاری ‌و علی‌رضا حسن‌نیا است. بخشی از خاطرات بازماندگان شهید محمدرضا هادی را می‌خوانید: خیلی کوچک بود. دوم و سوم ابتدایی را می‌خواند امّا همراه دوستانش، در و دیوار روستا را پر از شعار می‌کرد. هر شعاری هم در تظاهرات‌های شهر می‌شنید، توی دفتر مشقش یادداشت می‌کرد. بعضی از مردم می‌گفتند: «اینها بچه‌اند! چرا بچه‌ها را به تظاهرات می‌برید؟ اگر اتفاقی برایشان بیفتد، آن وقت چه جوابی به مادرشان می‌دهید؟» گفتم: «شنیدن کی بود مانند دیدن؟ دیدن، تأثیر بیشتری دارد!» آثار آن حضورها، مدتها بعد برایم جلوه کرد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مرز آسمان بین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمرز آسمان بین
موضوعدفاع مقدس