دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۲۶ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۲۶

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۲۶

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۲۶

در این شماره می‌خوانیم: - دو معضل بزرگ آموزش و پرورش - انسجام بی نظمی - بودجه کافي و کيفيت‌بخشي آموزش - بيمه‌شده‌ها در مرز حذف از خدمات درماني - بادهاي جنوبي و غربي در کنار خشکسالي - زنانگي زير سايه نقش مادري - توسعه کمي پارک‌های فناوری بدون توجه به کیفیت - عمليات پلاسکو امدادونجات نبود، آواربرداري بود - اگر پول بود... - آبي «نفتي» و قرمز «کمرنگ» - او قبلا هم از اين کارها کرده است - از شما بعيد بود آقاي پروفسور ايوانکوويچ - مهماني سفارت سوئد در چارچوب عرف رايج بين‌المللي برگزار شد - آستانه، نمايش ائتلاف تهران- مسکو - عربستان دچار توهم است - بسياري از واحدهاي توليدي راکد فعال شده‌اند - چه کسي پول نفت را برداشت؟ - گسترش حلقه مراودات بانکي ايران در پسابرجام - تجارت انتقام‌ نمي‌خواهد - دفاع پائولو کوئیلو از شاهرخ‌خان - ميدان‌هاي مين در نبرد خانوادگي - لبخند مردم سرزمينم را مي‌خواستم - مرگي که گواهي پزشکي ندارد - نمايش بهترين فيلم جشنواره در نوروز ۹۶ - معرفي نامزدهاي جايزه کتاب سال شعر - لالالند، بهترين فيلم جوايز بفتا شد - جهان درشوق زخمه‌های کلهر - فروش ۷۲۵ هزار دلاري «فروشنده» - پويايي لازم است - وقتي تلويزيون جذبمان نمي‌کند - روايت داريوش مهرجويی از غربت - در دولت قبل، آقايان وظيفه‌شان را انجام ندادند - تلاش کردم کسی او را نبیند - تصويب قانون ممنوعيت پخش اذان در اسرائيل - سکوت معنادار ترامپ نسبت به انتخاب اشتاین‌ماير - مردم لبنان به ترامپ اميدوارند - تنش در روابط وزارت‌ خارجه آمريکا با کاخ سفيد - کرملين در فکر انتخابات رياست‌جمهوري - آنچه در ديدار نتانياهو و ترامپ مطرح می‌شود - تهران بارانی - بلوچ‌هاي بي‌شناسنامه در جزيره سرگرداني - داربی سرخ به آبی رسید - از هواداران پرسپوليس عذرخواهي مي‌کنم - اين برد تقديم به خانواده مرحوم پورحيدري - ناتاليا: مطمئن بودم سارا پيشنهادم را قبول مي‌کند - بايد انقلاب را بازخواني کنيم - بازداشت ۲ نفر در پرونده پلاسکو - اصول‌گرايان، همه را يکي‌يکي کنار مي‌گذارند - وقتي فاشيسم از هنر مي‌ترسد - کنسرت همچنان يک مسئله است - فروغ جلوي پاي اشرف بلند نشد - مدرسه، بهترين زمان براي ترويج کتابخواني - متولياني که کتاب کودک و نوجوان را نمي‌شناسند! - آقاي دبيرکل! فکري کنید - مجلس عقب نشست - زندگي در برزخ بي‌شناسنامگي! - زندگي ده‌ها نفر در گروی شناسنامه‌دار‌شدن - آغاز تحقيقات پليسي از مادر قاتل - بازگشت آب بعد از تصفیه - تصادف در نيمه‌شب

رایگان