دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۲۳ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۲۳

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۲۳

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۲۳

در این شماره می‌خوانیم: - ۲۲ بهمن و کشتي انقلاب - هر کس به فکر دوقطبي‌کردن جامعه است، انقلابي نيست - پيام ايستادگي ملت ايران - فقط۵۰۰ مایل مانده است - برجام، عامل حفظ ثبات و صلح بين‌المللي - پاسخ محکم مردم ايران به ترامپ - فیليپين و مکزيک هست، آمريکا نيست - ۵۳ درصد براي تفريح، ايران را انتخاب مي‌کنند - ۵۳ درصد براي تفريح، ايران را انتخاب مي‌کنند - ادامه بلاتکليفي؛ وضعيت دانشجويان ايراني آمريکا پس‌‌ از فرمان ترامپ - داعش و توسعه ناپايدار، متهمان آسمان خاکی - سرايت بيکاري از پلاسکو به پاساژ پروانه - سال شوم مترو زير سايه بي‌تدبيري مسئولان شهري - کابوس چهاربعدي - تاروپودهاي اصيل در نمايشگاه چله - تاب‌بازي روي سيم‌هاي خاردار - بيکاري در کمين ماست - بدون شرح - قلعه‌نويي راضي به بازگشت بنگر نيست - خطر در کمين داربی ۸۴ پايتخت - هيجان زنانه‌ با موتور‌هاي کراس - جدال در برج بر سر هيچ! - سوءاستفاده از همایون شجریان در اختتاميه - آغاز پيش‌فروش آلبوم «رؤياي بي‌تکرار» علي‌زند‌وکيلي - واکنش تارخ و انجمن بازيگران به برگزيدگان فجر - افتتاحيه «ضدترامپ» جشنواره برلين - تسهيلات ۱۲۰ ميليوني براي بهسازي بافت‌هاي فرسوده - مشعل‎هاي گاز به‎زودي در زاهدان روشن مي‎شود - تشویق مشروط بدهکاران بانکی - اسد: مسئوليت من بازگرداندن ثبات به سوريه است - رأي قضات دادگاه سانفرانسيسکو عليه دستور ترامپ - جمهوري‌خواهان و دوراهي ماندن يا گذر از ترامپ - تصويب قانونی براي تسريع روند اخراج پناهندگان - بزرگ‌نمايي در برنامه موشکي ايران - فرصتي براي بازنشستگي - اقتصاد خاکستري - چرخی کوچک در دنیای بزرگ رانت - سازمانی که نابرابری را افزایش می‌دهد - قاتل اهلي و کيميايي‌اش - اصول‌گرايان و هم‌افزايي با اصلاح‌طلبان، امکان يا امتناع؟ - «وحدت» نياز هميشگي انقلاب - بازگشت به فضاي آشتي ملي، نياز امروز ايران - تعليق در حذف مجازات اعدام براي مواد مخدر - شبح انتقال آب بر سر البرزي‌ها - آوار پلاسکو هرچه سريع‌تر بايد از شهر خارج شود - زندگی، منهـای شهر - تنها براي گريز از خفه‌گي - دعواي محيط‌زيستي بر سر لوکيشن جيمزباند - فقدان صدا، شروع گفت‌و‌گو - خاطره‌نگاري نقشه ندارد - تقابل نظامي ايران و آمريکا رخ نخواهد داد - خارج از آمريکا، همه خواهان حفظ برجام هستند - موسوي: کي‌روش را هم مثل ولاسکو از دست ندهيم - تا حالا کجا بوديد؟ - ايده غير‌منتظره منصوريان؛ ژاوي آزاد باشد - استقلال السد را برد اما اين داربي است! - براي مبارزه با ترامپ، «۱۹۸۴» را بخوانيد - داريوش طلايي: اين کتاب نقطه‌عطفي در زندگي هنري من است - جشنواره بي‌حاشيه آقاي وزير - برداشتن سنگ ‌مزار يک هنرمند بدون اجازه خانواده‌اش!

رایگان