دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۱۴ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۱۴

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۱۴

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۱۴

در این شماره می‌خوانیم: - سخنگوي موگريني: آزمايش موشکي ايران، نقض برجام نيست - چالش‌هاي پيش روي طرح ترامپ براي ايجاد مناطق امن در سوريه - قاتلي به نام فرسودگي - پيشنهاد تشکيل شعبه‌هاي قضايي براي خشونت‌هاي خانگي - امتيازخواهي‌هاي استاني و لوث‌شدن استيضاح وزير آموزش‌وپرورش - کولبري شغل نيست، تلاشي است براي زيستن! - انتحار آمریکایی - آوار پلاسکو در خانه ملت - مي‌شود در مسائل غير‌هسته‌اي هم مذاکره کرد - بسکتبال ايران به ضعف مديريتش باخت - روسپيدي آبي‌ها در ورزشگاه سپيدپوش - سالگرد شکست تلخ در داربي و روز پرماجراي پرويزخان - اتهام دوپينگ در آستانه فينال ليگ برتر - مافيابازي با دي‌کاپريو - آيا مي‌شود به رابرت دنيرو خنديد؟ - مورد عجيب جيمز جويس - ‌آنها به صف‌هاي غذا نمي‌رسند - پيام‌هايي روي ديوار ترمينال خزانه - همکاري علي رهبري با سوليست بين‌المللي آلماني - هياهو براي هيچ - ما وظيفه شهروندي‌مان را به‌درستي انجام نداديم - کاري که بلدي را انجام بده رامبد! - ميوه‌هاي لوکس طعم قاچاق می‌دهند - بسته‌شدن پرونده مزد ۹۶ در نيمه دوم اسفند - بخشنامه ممنوع‌الخروجي، تأثيري بر مسائل بانکي ندارد - نزديک‌ترين فاصله به رؤيا - فريدون، فروغي در ترانه روزگار ما بود - پیامک‌های هنرمندان برای گلپای ایران - اکبر گلپايگاني: مي‌خواستند موسيقي ايراني را خراب کنند - هنوز راضي‌ام به خواندن و نوشتن - از اميد تا مرگ‌انديشي - انزواي طالبان عدالت؛ امري محتوم - هیتلرهای کوچک در کنار میلیاردر - خلاصه‌اي از متن پيش‌نويس قانون اساسي سوريه - مارتين شولتز: ترامپ غيرآمريکايي عمل مي‌کند - استقبال عربستان و امارات از دستور ترامپ - راست افراطي و علاقه دروغين به ايران - پيامدهاي ذهني احکام مهاجرتي جديد آمريکا براي اروپا - روزهای انقلاب، عکس: میشل ستبون - «محمد» به اتهام قتل معلمش به اعدام محکوم شد - هاشمی بازگشت - ذبح مديران - دو فوريت تشکيل کميته حقيقت‌ياب پلاسکو رأي نياورد - بيمارستان‌هاي فرسوده، بمب‌هاي ساعتي شبه‌پلاسکو‌ - صنعت، ۲ ريال براي جان انسان‌ها ارزش قائل نيست - پيام مشترک پاريس و تهران به ترامپ - عربستان هر زمان که آماده رابطه باشد، استقبال مي‌کنيم - بهانه‌های موشکی - قانوني که به نفع يک دور زده مي‌شود - کيانوش رستمي؛ وضعيت مبهم - آماده‌سازي براي رويارويي با ژاوي و دوستان - درخشش ستارگان مهاجر - تيمي بهتر از پرسپوليس سراغ داريد؟ - جهان تک‌افتاده و تناقض تاريخ - قصه عشق دربرابر نفرت ترامپ - کلماتي که حزن و حماسه مي‌ساختند - نفس‌هاي سياه در سرزمين آزادي - پسرعموي غول کنکور - روزهای انقلاب، عکس: مریم زندی - اولين جشنواره عيدانه‌برای جوانان مستقل‌شده از بهزيستي

رایگان