دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۱۳ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۱۳

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۱۳

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۱۳

در این شماره می‌خوانیم: - هاشمی بازگشت - ذبح مديران - دو فوريت تشکيل کميته حقيقت‌ياب پلاسکو رأي نياورد - بيمارستان‌هاي فرسوده، بمب‌هاي ساعتي شبه‌پلاسکو‌ - صنعت، ۲ ريال براي جان انسان‌ها ارزش قائل نيست - پيام مشترک پاريس و تهران به ترامپ - عربستان هر زمان که آماده رابطه باشد، استقبال مي‌کنيم - بهانه‌های موشکی - قانوني که به نفع يک دور زده مي‌شود - کيانوش رستمي؛ وضعيت مبهم - آماده‌سازي براي رويارويي با ژاوي و دوستان - درخشش ستارگان مهاجر - تيمي بهتر از پرسپوليس سراغ داريد؟ - جهان تک‌افتاده و تناقض تاريخ - قصه عشق دربرابر نفرت ترامپ - کلماتي که حزن و حماسه مي‌ساختند - نفس‌هاي سياه در سرزمين آزادي - پسرعموي غول کنکور - روزهای انقلاب، عکس: مریم زندی - اولين جشنواره عيدانه‌برای جوانان مستقل‌شده از بهزيستي - خودباوری، آبی برآتش خشونت علیه زنان - وجود ۵۰ پرونده بدهکاران کلان بانکي - کاهش ميزان قاچاق کالا از ۲۵ ميليارد دلار به ۱۵ ميليارد دلار - مرثيه‌اي براي اقتصاد - تورم تا پايان سال، ۸,۸ درصد مي‌شود - آلبوم موسيقي «تربت جام» منتشر شد - بيدار‌شدگان از کما - چماق برلين روي سر ما! - ترامپ به‌مثابه نمرود - بازيگران گدا نيستند - ترامپ، سرپرست وزارت دادگستري را برکنار کرد - حزب ليبرال‌دموکرات آلمان: ترامپ را راه ندهید - منطقه امن، بهانه غرب براي تکرار سناريوي ليبي - کرم روس بر تن بریتانیا - دردسر تازه فيون در انتخابات رياست‌جمهوري فرانسه - شتاب‌نداشتن ايران در نبض‌سنجي ترامپ - عرضه نمايشگر منحني با قابليت شارژ بيسيم - شناخت اختلالات ژنتيک به‌وسیله برنامه‌هاي موبايلي - کنترل فشار خون با کاشت يک ديسک کوچک در مچ دست - سيستم‌هاي هوش مصنوعي، سرطان را تشخيص مي‌دهند - بهترين نوت‌بوک‌هاي بازار براي گيمرها - رد پاي تکنولوژي در آشپزخانه - وزير، افتخاري را بعد از دربي برکنار مي‌کند؟ - نه بيگانه‌پرستيم و نه بيگانه‌هراس - تضميني بر تداوم اتحاد ميان تهران و مسکو - لبخندهاي گشاده و عطرهاي فراموش‌نشدني - تندروها در تمام دنیا شبیه هم هستند - ذبح تولید ایرانی - دست به دست تا بهشت - آينده مبهم زنان جوياي کار - تشکيل کميته حقيقت‌ياب پلاسکو - پيش‌بيني گردوخاک براي خوزستان - زنگِ خطرِ فقرِ وراثتي - نامه اعتراضي انجمن ترقي‌خواه پلي‌تکنيک به رئيس دانشگاه - سقوط نابينا از پل عابرپياده؛ نتيجه کوتاهي شهرداري - حسن خميني و روحاني می‌خواهند جاي خالي هاشمي را پر کنند - گام به گام دستمان از شاگردان طبقه اول امام خالي مي‌شود - تضاد منافع، فسادخيز است - سينماي گدار و ادبيات ترامپ - من شاعرم، تو چطور؟

رایگان