کتاب من آن هستم (جلد دوم) نیساردگاداتا ماهاراج + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب من آن هستم (جلد دوم)

کتاب من آن هستم (جلد دوم)

ویراستار:سیمین ندافیان
انتشارات:سنجاق
امتیاز
۵.۰از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب من آن هستم (جلد دوم)

«من آن هستم» جلد دوم از مجموعه گفتگوهای نیسارگاداتا ماهاراج، عارف هندی است و در ادامه جلد نخست از این مجموعه پرسش و پاسخ‌هاست. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: پرسشگر: آیا شما هم مثل من تشنه و گرسنه هستید و شاید بی‌صبرانه در انتظار سرو شدن غذا، یا به طور کامل در یک وضعیت ذهنی دیگر بسر می‌برید؟ ماهاراج: در سطح تفاوت چندانی وجود ندارد اما در ژرفا بسیار زیاد است. شما خود را فقط از طریق حواس و ذهن می‌شناسید. شما خود را آنچه که آنها می‌گویند می‌پندارید و هیچ دانش مستقیمی از خود ندارید. همه چیز بسیار معمولی است؛ اخبار دست دوم، شایعات و مسموعات. هر آنچه را که می‌اندیشید هستید، آن را درست می‌پندارید. عادت قابل درک و قابل توصیف بودنتان و اینکه تصور می‌کنید همه چیز اینگونه است، در شما بسیار قوی است. من مانند شما می‌بینم، مانند شما می‌شنوم، همچون شما می‌چشم و اگر به موقع غذا نخورم، گرسنگی و تشنگی را احساس می‌کنم. هنگامی که بیمار باشم یا برای مدت طولانی غذا نخورم، جسم و ذهنم ضعیف می‌شوند. من همه‌ی اینها را به طور کاملاً شفاف لمس می‌کنم، اما به نوعی در آن نیستم. حتی مجزا و جدا هم نیستم. جدایی و انفصال وجود دارند، درست مانند گرسنگی و تشنگی. همچنین هشیاری نسبت به همه‌ی آنها وجود دارد و حس فاصله‌ای بسیار عظیم، انگار جسم و ذهن و تمام آنچه که برای آنها اتفاق می‌افتد جایی بسیار دور در افق است. من مانند پرده‌ی سینما هستم تمیز و خالی: تصاویر از روی آن عبور می‌کنند و محو می‌شوند و آن را به همان تمیزی و خالی بودن گذشته ترک می‌کنند. پرده به هیچ وجه تحت تأثیر تصاویر قرار نمی‌گیرد و همچنین تصاویر نیز تحت تأثیر پرده قرار نمی‌گیرند. پرده تصاویر را دریافت می‌کند و آنها را بازتاب می‌دهد و شکل‌دهنده‌ی آنها نیست. پرده هیچ کاری با نقش‌های فیلم ندارد.