دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۱۲ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۱۲

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۱۲

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۱۲

در این شماره می‌خوانیم: - تشکيل کميته حقيقت‌ياب پلاسکو - پيش‌بيني گردوخاک براي خوزستان - دست به دست تا بهشت - زنگِ خطرِ فقرِ وراثتي - نامه اعتراضي انجمن ترقي‌خواه پلي‌تکنيک به رئيس دانشگاه - سقوط نابينا از پل عابرپياده؛ نتيجه کوتاهي شهرداري - آينده مبهم زنان جوياي کار - حسن خميني و روحاني می‌خواهند جاي خالي هاشمي را پر کنند - نه بيگانه‌پرستيم و نه بيگانه‌هراس - گام به گام دستمان از شاگردان طبقه اول امام خالي مي‌شود - تضاد منافع، فسادخيز است - سينماي گدار و ادبيات ترامپ - من شاعرم، تو چطور؟ - لبخندهاي گشاده و عطرهاي فراموش‌نشدني - قلب من به آتن نيامده است - خودشيفته بدخيم - طراوت، نيامده از المپيک مدال مي‌خواهد - ورزشکاران ايران و آمريکا در بن‌بست دیپلماسي - وزير، افتخاري را بعد از دربي برکنار مي‌کند؟ - يکشنبه و بحران سکوهاي آزادي - طنز تاريخ است که مي‌گويند تراکتور نتيجه نگرفته - ترامپ باید در چارچوب ساخت قدرت آمریکا تعریف شود - سعودي‌ها از طرح اتهام ارسال سلاح از سوي ايران به يمن چه اهدافي دارند؟ - تضميني بر تداوم اتحاد ميان تهران و مسکو - تندروها در تمام دنیا شبیه هم هستند - خوشحالم که سمفوني خليج‌فارس در خليج‌فارس اجرا شد - کيهان کلهر، نواي سازش را به سيل‌زدگان سيستان تقديم کرد - ۲۰ ميليون دلار براي خاطرات مردي که از حرف‌زدن خسته شده بود - اداي «اداي دين»! - حلقه خروج بدهکاران بانکي از کشور تنگ‌تر شد - بازار‌ها در شوک - رضايت توليدکنندگان از نفت ۵۵ تا ۶۰ دلاري - ذبح تولید ایرانی - گفت‌وگوي تلفني ترامپ و پادشاه عربستان - اتحاديه عرب فقط خواستار بازنگري در قانون ترامپ شد - آنگلا مرکل براي صدراعظمي دوباره آماده مي‌شود - لاوروف: سوريه بپذيرد، ايجاد منطقه امن ممکن است - ترامپ وعده‌هاي خود را عملي مي‌کند - ترامپ، نماينده آمريکا نيست - آتش‌نشان کشور آلمان به کمک مردان آتش ايران آمد - کپسول‌ها خالی بود، آتش‌نشان‌ها ایثار کر‌ده بودند - شهدا؛ روي شانه‌هاي ايران - روزهای انقلاب - «کاناپه» را فقط ديديم، رأي‌گيري نکرديم - داور به فيلم خودش جايزه داد! - اقتصاد وکالت - سياستمداري که سازگار بود - تعجب آيت‌الله صدر از اثر دکتر حبيبي - از هر ۵ ايراني، يک نفر در ناامني رواني قرار دارد - زلزله شبانه، ۴,۵ ميليون تهراني را مي‌کشد - زنان مهاجر و بارداري‌هاي مکرر - یانکی‌ها زور می‌گویند - مدرسه‌هاي ناايمن و بودجه‌هاي کاهش‌يافته! - مردم آمریکا حامی مهاجران هستند - جدال با رئيس‌جمهوري نژادپرست - من الکن و ابترم؛ يک نقاشم - پای خود را جای پولانسکی نمی‌گذارم - حمايت آکادمي اسکار از اصغر فرهادي - اين روزها همه به داوري اعتراض دارند؛ شما چطور؟ - گرند‌اسلم هجدهم فدرر در ملبورن؛ جاودانگي نابغه

رایگان