دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۱۱

در این شماره می‌خوانیم: - اقتصاد وکالت - سياستمداري که سازگار بود - تعجب آيت‌الله صدر از اثر دکتر حبيبي - از هر ۵ ايراني، يک نفر در ناامني رواني قرار دارد - زلزله شبانه، ۴,۵ ميليون تهراني را مي‌کشد - زنان مهاجر و بارداري‌هاي مکرر - یانکی‌ها زور می‌گویند - مدرسه‌هاي ناايمن و بودجه‌هاي کاهش‌يافته! - مردم آمریکا حامی مهاجران هستند - جدال با رئيس‌جمهوري نژادپرست - «کاناپه» را فقط ديديم، رأي‌گيري نکرديم - من الکن و ابترم؛ يک نقاشم - پای خود را جای پولانسکی نمی‌گذارم - حمايت آکادمي اسکار از اصغر فرهادي - اين روزها همه به داوري اعتراض دارند؛ شما چطور؟ - گرند‌اسلم هجدهم فدرر در ملبورن؛ جاودانگي نابغه - ۲ جاي خالي براي ۳ نفر - ۲ ميليون يورو براي طارمي - با همين تيم مقابل السد - وام افراد حقيقي تا ۱۰۰ ميليون تومان نياز به گواهي مالياتي ندارد - رشد صنعت با زور خودرو ۶ درصد مي‌‌شود - ماليات حقه دولت از همه مشمولان دريافت خواهد شد - احتمال افزايش قيمت آب و برق در سال ۹۶ - ماکو: منطقه شکارممنوع آغگل - تحول در ساختار حاکم بر شهرسازي - مردم را از طبيعت محروم نکنيم - ايران در کوله‌پشتي من است - شکار؛ جدي‌ترين تهديد پارک ملي «بمو» - دوربين از اسلحه بهتر است - ديوارهايي که پا نمي‌گيرند - هر ايراني، يک کانال - لباس اقوام نيازمند دستکاري است - کودکان مدرسه سيستان - تولد رئاليسم با تعهد مستقل - تغييرات بزرگ خاورميانه در عصر ترامپ - کسب درآمد طالبان از فروش برق دولتي در افغانستان - واکنش‌هاي جهاني به فرمان مهاجرتي ترامپ - سايه سنگين کاگ‌ب بر اروپا - بدون شرح - آيا عزت به اصول‌گرايان بازمي‌گردد؟ - دیوارها را برداریم؛ امروز روز همسایگی است - مجلس، شهرداري را مقصر پلاسکو مي‌داند - چندجانبه‌گرايي در عرصه روابط بين‌الملل - تاج: کي‌روش اينجاست کارش را هم شروع کرده - کياني را ببخشيد تا احساسات هواداران جريحه‌دار نشود - جلالي اجازه مصاحبه دارد اما منصوريان نه؟ - سمت جديد داورزني به ضرر واليبال تمام مي‌شود؟ - سبقت ۶ امتيازي برانکو در جاده تهران- قم - هنجارسازی برای لغو برجام - ايران به جملات تند ترامپ واکنش سريع نشان ندهد - گزارش‌ نيويورک‌‌تايمز از چالش‌ ايراني‌هاي آمريکا با دستور ترامپ براي لغو ويزا - مرثيه براي زمين سوخته - مراجعه ۲۷۰ بيمار تنفسي به بيمارستان‌هاي خوزستان - حافظي: رئيس آتش‌نشاني تخصص ندارد - وزير صنعت: در جريان کاهش تعرفه واردات از ترکيه نيستم - از درآمدهاي هدفمندي يارانه‌ها چيزي نصيب وزارت نفت نمي‌شود - رؤیای مسکن؛ وام‌های مسموم - مرکبات سرمازده، نصيب رودخانه‌ها و درياي خزر شدند - پيش‌بيني تورم ۲رقمي در سال ۹۶ - سن، فقط يک عدد است!

رایگان