معرفی و دانلود کتاب در مسیر زندگی pdf + خلاصه رایگان

کتاب در مسیر زندگی

مبتنی بر داستان واقعی

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب در مسیر زندگی

کتاب در مسیر زندگی (مبتنی بر داستان واقعی) نوشتهٔ شیرین صفایی گرمی است. انتشارات کلیدپژوه این داستان معاصر و ایرانی را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب در مسیر زندگی

کتاب در مسیر زندگی حاوی داستانی معاصر و ایرانی است که ما را با «غزل» آشنا و همراه می‌کند. غزل خودش را معرفی می‌کند و می‌گوید که این کتاب بخشی از داستان زندگی واقعی او است. نویسنده این داستان را از کودکی و نوجوانی غزل آغاز کرده و پس از گذر از عقد و نامزدی غزل، عروسی، زندگی مشترک، زندگی در غربت و نام‌گذاری پسر غزل، روایت مستند خود را با ماجرای فوت مادر شوهر غزل، زندگی او پس از فوت مادر شوهر، مراحل ساخت‌وساز خانهٔ تازهٔ او و دوران کرونا به پایان رسانده است.

خواندن کتاب در مسیر زندگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب در مسیر زندگی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدر مسیر زندگی
عنوان دیگرمبتنی بر داستان واقعی
موضوعداستان ایرانی
نویسندهشیرین صفایی گرمی
ویراستارکبری سبزعلی یمقانی
انتشاراتکلید پژوه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۵/۰۲
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.