دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۰۳ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۰۳

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۰۳

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۱/۰۳

در این شماره می‌خوانیم: - مردم عشق را مي‌فهمند - اين پيکره، ديگر توان داغ ندارد - سر ما چي اومده؟ - همه تجهيزات جهاني‌ای که آتش‌نشان‌هاي پلاسکو نداشتند! - جان یک انسان قابل جبران نیست - اردوگاه‌هاي قرباني‌ساز - جان انسان سیری چند؟! - سومين جلسه کميته علمي کنفرانس مديريت يکپارچه شهري برگزار شد - حافظي: فقط ۲۱,۵ ميليارد داده‌اند - آوار بدهي و بيکاري - معماي پلاسکو، زيرآوار‌ماندگاني غير ‌از آتش‌نشانان - روحاني: ايمن‌سازي زندگي مردم، جزء حقوق شهروندي است - صادقي؛ نماينده بي‌پروا و پرحاشيه - مغايرت ۵ مصوبه مجلس در برنامه ششم با سياست‌هاي کلي نظام - تهران در تقابل با رئيس‌جمهوري راسيست - تأسيس کميته دائم ضدايراني در اتحاديه عرب - مراقب رفقاي روس باشيد - منصوريان، غزل خداحافظي را در بندر مي‌خواند؟ - چرا بارسا با مسي تمديد نمي‌کند؟ - در فضاي احساسي قضاوت نکنيم - ضعف‌هاي ميزباني، روس‌ها را از جام تختي فراري داد - قيمت‌ها ريخت - وام مي‌دهيم، مرکز توليد موقت ايجاد مي‌کنيم - ۲۰ سورتي پرواز براي بارورسازي ابرها انجام شد - برنج در دور گراني - سکوت ايستاده نقاشان براي آتش‌نشانان - «شنل» و «بن‌بست وثوق»، جايگزين ۲ فيلم جشنواره فجر - انتخاب پولانسکي، دردسرساز شد - سي‌ودومين جشنواره موسيقي فجر به گام آخر رسيد - خرق عادت - بزرگداشتي براي استاد درست‌نويسي - چند روايت از آتش‌نشان‌هاي آن‌سوي مرز - ابراهيم در آتش - کودکان کار در نمايش کودکان کار - عبرت‌ها و عمل‌ها - سلفی‌های بی‌موقع - پارلمان ترکيه اصلاحات قانون اساسي را تصويب کرد - روس‌ها توافقنامه توسعه پايگاه طرطوس را امضا کردند - شکست اوباما در سياست خارجي - تشکيل کميته دخالت‌هاي ايران در کشورهاي عربی - زمين‌گيرشدن ترکيه در سوريه - خاورميانه پس از اوباما - راهکارهايي براي جلوگيري از تجزيه سوريه - يمن، عمق فاجعه سياسي عربستان است - ترامپ در تهران به‌دنبال ترامپ ديگري مي‌گردد - بو، بوی سوختگی است، آتش‌نشانی کمک! اما آتش‌نشان‌ها... - در برابر آتش - ماجراي آتش‌سوزي و اميد عباسي - شهادت، آخرين مأموريت آتش‌نشان فداکار، علي قانع - حماسه‌آفريني آتش‌نشان، شهيد جواد محمدي - جزئيات حادثه ريزش تونل و شهادت مهدي حاجي‌پور - سياست ترامپ در قبال ايران مشخص نيست - رأی دادگاه، مصر و عربستان را از هم دور کرد - بيانيه پاياني براي مسلمانان روهينجا - اتحاد بي‌سابقه اما آسيب‌پذير ايران و روسيه - پيش‌بيني کاهش ۵ ميليوني قيمت خارجي‌ها - عيدي امسال کارگران، ۱,۶ تا ۲,۴ ميليون تومان - قلب بازار پوشاک تهران ايستاد - عصاره ایثار شهر - من هم پلاسکو هستم

رایگان