کتاب مئة منقبة من مناقب امیرالمومنین (ع) و الائمة من ولده (ع) من طریق العامة
گردآورنده:عبدالله مختاری، مجتبی بختیاری
انتشارات:انتشارات چتر دانش
دستهبندی:
امتیاز:بدون نظر
معرفی کتاب مئة منقبة من مناقب امیرالمومنین (ع) و الائمة من ولده (ع) من طریق العامة
کتاب مئة منقبة من مناقب امیرالمومنین (ع) و الائمة من ولده (ع) من طریق العامة نوشتهٔ ابن شاذان قمی و گردآوریشده توسط عبدالله مختاری و مجتبی بختیاری است و انتشارات چتر دانش آن را منتشر کرده است. این کتاب به زبان عربی است.
درباره کتاب مئة منقبة من مناقب امیرالمومنین (ع) و الائمة من ولده (ع) من طریق العامة
کتاب منقبت ائمه یکی از منابع تاریخی و دینی درباره ائمه اطهار علیهم السلام است. در این کتاب، زندگانی، خصوصیات، اعمال، احادیث، و مقامات ائمه اطهار از نظر منابع دینی و تاریخی بررسی میشود. این کتاب معمولاً به شرح و تفسیر زندگانی ائمه اطهار و ارائهٔ منقبتهای آنها میپردازد و برای علاقهمندان به مطالعه و تحقیق در زمینههای دینی و تاریخی، به عنوان یک منبع مهم مطالعاتی شناخته میشود.
خواندن کتاب مئة منقبة من مناقب امیرالمومنین (ع) و الائمة من ولده (ع) من طریق العامة را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به طلاب حوزهٔ علمیه پیشنهاد میکنیم.
نشر اکاذیب![]()
واژه های سردرگممینا احمدی
کاوشگران کوچک؛ هوش منطقی - ریاضیناهید قمی
امنیت و جرایم ضد امنیتی در فقهمهدی احمدی
بازپرس ناصر بیگدلی
راهنمای به کارگیری استاندارد سیستم مدیریت دانش (BS ISO 34401:2022)سازمان بینالمللی استاندارد
خدایا شکرداریوش صادقی
شعر حجم؛ شعر فرم یا محتواافشین الهامی