کتاب مئة منقبة من مناقب امیرالمومنین (ع) و الائمة من ولده (ع) من طریق العامة ابن شاذان قمی + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب مئة منقبة من مناقب امیرالمومنین (ع) و الائمة من ولده (ع) من طریق العامة

کتاب مئة منقبة من مناقب امیرالمومنین (ع) و الائمة من ولده (ع) من طریق العامة

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب مئة منقبة من مناقب امیرالمومنین (ع) و الائمة من ولده (ع) من طریق العامة

کتاب مئة منقبة من مناقب امیرالمومنین (ع) و الائمة من ولده (ع) من طریق العامة نوشتهٔ ابن شاذان قمی و گردآوری‌شده توسط عبدالله مختاری و مجتبی بختیاری است و انتشارات چتر دانش آن را منتشر کرده است. این کتاب به زبان عربی است.

درباره کتاب مئة منقبة من مناقب امیرالمومنین (ع) و الائمة من ولده (ع) من طریق العامة

کتاب منقبت ائمه یکی از منابع تاریخی و دینی درباره ائمه اطهار علیهم السلام است. در این کتاب، زندگانی، خصوصیات، اعمال، احادیث، و مقامات ائمه اطهار از نظر منابع دینی و تاریخی بررسی می‌شود. این کتاب معمولاً به شرح و تفسیر زندگانی ائمه اطهار و ارائهٔ منقبت‌های آنها می‌پردازد و برای علاقه‌مندان به مطالعه و تحقیق در زمینه‌های دینی و تاریخی، به عنوان یک منبع مهم مطالعاتی شناخته می‌شود.

خواندن کتاب مئة منقبة من مناقب امیرالمومنین (ع) و الائمة من ولده (ع) من طریق العامة را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به طلاب حوزهٔ علمیه پیشنهاد می���کنیم.