دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۰/۲۰ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۰/۲۰

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۰/۲۰

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۰/۲۰

در این شماره می‌خوانیم: - عروج سردار در شب امیر - آخرين روايت هاشمي - مُسکن ، مناسب آلودگي هوا نیست - منع تعقيب علي مطهري از اتهام توهين به احمدي‌نژاد - بگومگوهاي رؤساي قوا تمام مي‌شود - توافق ترامپ و پوتین بدون ایران ممکن نیست - خبر ابتکار از «قطع گاز ادارات وزارت نفت تا اطلاع ثانوي» - کلينيک‌هاي سقط جنين در ايران راه‌اندازي مي‌شود؟ - فراموشی آزادگان مسیحی در کوران نجومی‌ها - گرفتاري منصوريان با گروه «سه منهاي يک» - با کي‌روش مشکل شخصي ندارم - به دوران «بعد از کي‌روش» هم فکر کرده‌ايد؟ - کشف ذخاير شيل نفت در غرب کشور - A۳۲۱ مهمان جديد آسمان ايران - گراني، مهمان ناخوانده سفره مردم - استاد؛ آقاي شجريان است، نه من - عوض‌شدن تعريف خانواده، نگران‌کننده است - لشکر يک نفره - محرمانه‌هاي نوبل بعد از ۵۰ سال - پليس محيط‌زيست در پکن - کودکی تنها دوران کتاب‌خوان شدن است - سرنوشتي به حجم يک چمدان - اينجا همه مهربانيم - بدون شرح - مردمی که نام‌هایشان درد می کند - داستان‌هايي از امير - سرانجام عزت‌الدوله، همسر اميرکبير - وقايع‌اتفاقيه؛ اولين روزنامه دائمي ايران - آغاز اصلاحات در ايران - استراتژي بن‌سلمان براي مقابله با شيوخ سعودي - ترامپ، آمريکا را فاسدتر مي‌کند - توافق بغداد و آنکارا بر سر خروج نيروهاي ترکيه - افشاي ابعاد فساد مالي بنيامين نتانياهو - ايران ابرقدرت اسلامي مي‌شود - پايان آزادي بيان در ترکيه - اقتصاد فرمان نمي‌پذيرد - روزهاي سخت سرلشکر - نظارت استصوابي اين نهاد فقط تا پايان انتخابات است - سلحشوري: رسانه‌هاي اصلاح‌طلب هم حرف‌هاي ما را پوشش نمي‌دهند - جنگ رواني براي تخريب روحاني - نصيري‌نيا، مربي سال آمريکا شد - دلیل استعفای کی‌روش؛ پرستیژ سرمربی زیر سؤال رفته است - الهام فرهمند: نمي‌دانم بهترين بازيکن غرب آسيا شده‌ام يا نه - مائده در سرزمین بلغارها - اجماع نظام بر نقض برجام از سوي آمريکاست - برسد به دست ترامپ - سيستم يکپارچه معاينه فني، راهکار مهم کنترل آلودگي هواست - آيا ما عاشق سياه‌نمايي و خرافاتيم؟ - طبیبان تاجر در اغما - ۱۵۰۰ واحد صنعتي در قرق بانک‌ها - راه‌اندازي سامانه‌ جامع شناسايي کالاي قاچاق تا يک ماه ديگر - دولت به‌دنبال افزايش نرخ ارز نيست - بدون شرح - در غياب پرده سبز - مادر، آن مادرِ سابق نيست - کودکانه‌هايي در آستانه عزلت - کوفتي‌ها را خاموش کنيد - «پاراگراف» ويژه زنده‌ياد محمود استادمحمد - اعتراض حجت اشرف‌زاده به فروش بليت‌هاي جشنواره - دعوت مهناز افشار براي حضور در نمايشگاه نقاشي کودکان کار

رایگان