کتاب فصلنامۀ ترجمان علوم انسانی ـ شماره ۱ ـ پاییز ۹۵
خواندن نظراتمعرفی فصلنامۀ ترجمان علوم انسانی ـ شماره ۱ ـ پاییز ۹۵
اولین شمارۀ «فصلنامۀ ترجمان علوم انسانی» در ۳۴۴ صفحه و در چهار بخش منتشر شده است. نوشتار، گفتوگو، بررسی کتاب و پروندۀ ویژه عناوین بخشهای اصلی این شماره از فصلنامۀ ترجمان علوم انسانی است. در این شماره، نوشتههایی از دیوید فاستر والاس، اسلاوی ژیژک، چارلز تیلور، آلن دوباتن، مارشال برمن، جوزف استیگلیتز و بسیاری دیگر را خواهید خواند. پروندههای این شماره، «کاری بکن که دوست داری» و «خشم و بخشش»، به ترتیب به بررسی کتابهایی از «میا توکومیتسو» و «مارتا نوسبام» اختصاص دارد. همچنین مجموعهای از عکسهای آرتور تِرِس، عکاس سوررئالیستِ آمریکایی، با موضوع ترسهای کودکان در این شماره از فصلنامۀ ترجمان علوم انسانی به نمایش درآمده است.
فصلنامه ترجمان علوم انسانی ـ شماره ۲۹ ـ زمستان ۱۴۰۲فصلنامه ترجمان علوم انسانی ـ شماره ۲۸ ـ پاییز ۱۴۰۲فصلنامه ترجمان علوم انسانی ـ شماره ۲۷ ـ بهار ۱۴۰۲فصلنامه ترجمان علوم انسانی ـ شماره ۲۶ ـ بهار ۱۴۰۲فصلنامه ترجمان علوم انسانی ـ شماره ۲۴ ـ پاییز ۱۴۰۱فصلنامه ترجمان علوم انسانی ـ شماره ۲۵ ـ زمستان ۱۴۰۱فصلنامه ترجمان علوم انسانی ـ شماره ۲۳ ـ تابستان ۱۴۰۱فصلنامه ترجمان علوم انسانی ـ شماره ۲۲ ـ بهار ۱۴۰۱فصلنامه ترجمان علوم انسانی ـ شماره ۲۱ ـ زمستان ۱۴۰۰دانلود و خرید فصلنامه ترجمان علوم انسانی ـ شماره ۲۰ ـ پاییز ۱۴۰۰
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
جای خالی همچین مجلهی پر محتوا و فوقالعاده ای حقیقتا که خالی بود. در یک کلام کاری که انجام گرفته ارزشمند و بسیار شایان تقدیره
مجله ای پر از محتوای فاخر
عالیه،هروقت میخونمش حالمو خوب میکنه
مگه رایگان نبود؟!
نگاه ویژه به زندگی معمولی خوشحالم که شماره ی اول، تا این اندازه تاثیرگذاربود و مشتاقم برای مطالعه ی بقیه ی شماره ها
نسخه چاپیو تهیه کردم. فوق العاده خوب، عمیق و تاثیر گذار
یکی از بهترین مجلات حوزه علوم انسانی میتونه باشه با مقالاتی از سراسر دنیا
اون مقاله" ایا از این همه لذت جان بر خواهم برد" عالیه!
در نمونه مجله ،جلد مجله نبود،در نسخه کامل هم همینطوره؟