دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸

در این شماره می‌خوانیم: - ماجرای بابک زنجانی روشن شود - کریمی‌قدوسی می‌داند چه می‌کند؟ - دنبال تخريب حزب هستند - ۶۰۰ ميليون دلار از ۳ ميليارد و ۸۰۰ ميليون دلار بدهي وصول شده است - نور دولت روی بابک - دعوا نکنید، حرف بزنید - وزير صنعت: صنعت کشور، رشد ۵ درصدي را تجربه کرده است - ارسال پيامک حذف يارانه براي ۳ ميليون نفر ديگر - ارسال پيامک حذف يارانه براي ۳ ميليون نفر ديگر - تدوين و تصويب سند توسعه به اجراي مناسک تبديل شده است - باز هم تورم سر بلند می‌کند - بازداشت مردان مسلحي که به ‌زور سوار خودروي زنان مي‌شدند - مردم که راضي هستند، خدا نگراني مسئولان را برطرف کند - کوچ ققنوس عشاير در خاکستر هواي پايتخت - ماليات سبز براي صنايع سياه - مرگ ۴ نفر در خنج - جامعه ايران، آسيب‌ديده اجتماعي مي‌سازد - رياض محرز، بازيکن سال آفريقا شد - پيشنهاد خارجي، رفيعي را از پرسپوليس دور کرد - کتاب قانون فقط براي علي دايي، واو‌به‌واو اجرا مي‌شود؟ - من تحصيلکرده‌ترين مربي حال حاضر جهان هستم - نمايشگاه عکس يک فيلمساز ايراني در سازمان ملل متحد - نمايشنامه‌هاي کودکانه رضوي در يک کتاب - شروع به کار نخستين مدرسه معماري ايران - داستان زندگي سعدي افشار فيلم مي‌شود - «سايکو»، نمايشي روان‌شناسي که در تماشاگر اميد و باور مي‌کارد - عدالت کتابت - سِير در رؤياهاي تمام‌شده - «صورتک»، سريال نوروزي شبکه سه شد - رضا عطاران به دوستان تلويزيوني‌اش سر زد - موسيقي تجربي با فستيوال «صت» جان مي‌گيرد - دورخيز «فروشنده» براي گلدن‌گلوب و اسکار - نبود بزرگان، بدسليقگي انتخاب! - جهاني که مضطرب است - جنگ لحظه و ابديت - خاطره‌بازي در جغرافياي سالخوردگي - بازگشت ماهيگيران در روز جناح - نوشته‌هاي خيالي روي پيشاني - بدون شرح - نظم روسي در خاورميانه - کنفرانس پاريس، فرصتي براي حل مسئله فلسطين - لطمه به اعتماد عمومي با بی‌اعتباری نهاد اطلاعاتي - حمايت رئيس اوقاف اهل تسنن از حشد الشعبي - افشاي چهره پوتين براي ترامپ - استفاده هوشمندانه داعش از رسانه‌هاي اجتماعي - از انتقام‌جويي اوباما تا مصلحت‌جويي ترامپ - مرجع رسيدگي به حل اختلافات قوا کيست؟ - قاضي وقتي گرسنه و خسته است، حکم ندهد - شفاف‌سازي نياز به شرط ندارد - نادر هميشه عصباني است - آخرین برداشت از سناریوی رد صلاحیت - روسيه خوب يا بد؟ - هژمونی حسادت - شوراي‌عالي بيمه سلامت در وزارت رفاه ماندني شد - تجمعی برای شناسنامه - زنان فرمانروا در عهد هلاکوخان - بار کثيفي بر دوش رود - جادوي کاغذ سفيد - اسطوره زنده، اسطوره‌ساز بي‌پايان - بدون شرح

رایگان