دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۰/۱۳ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۰/۱۳

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۰/۱۳

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۰/۱۳

در این شماره می‌خوانیم: - نه به ضمن خدمت پولي فرهنگيان! - درخواست دولت از مردم؛ کمتر مصرف کنيد - حاج حسين و دوقطبي‌سازي کيهاني - اصلاح‌طلبان عقلاني‌تر عمل مي‌کنند - ورود علي لاريجاني به ماجرای آرش صادقي - ماه عسل بی‌فرجام - روايت‌هاي متناقض تهران و رياض - ۱۱ شهر ايران در آلودگي مي‌سوزند - وقتی فقر نفس می‌گیرد - وحيد هاشميان، سفير پيشگيري از اعتياد شد - نقدي بر رفتارهاي دايي؛ خودت را از ما نگير! - ۶ ماه اضافه خدمت خورد و بخشيده شد - بي‌تابي‌هاي دختر يا رفتن مشحون - نه پول هست، نه بازيکن و نه مديريت - ترکیه سال نو را با خون آغاز کرد - مسکو آنکارا را مطيع خود مي‌کند - پيدا کنيد پرتقال‌فروش را... - وزن بی‌وزنی - آواز زيبا در کوچه زشت - بدون شرح - مطمئنيم که تعريف يک جشنواره فيلم را مي‌دانيم؟! - محسن سيف سوداي سينماگرشدن نداشت - خالي از حضور بزرگان - سالانه ۶ ميليارد دلار گاز در صنعت نفت مي‌سوزد - بانک مرکزي، راه‌اندازي بورس ارز را پذيرفت - کمبود بنزين سوپر در جايگاه‌ها - دولت در ايجاد اشتغال موفق نبود - بازار ارز آرام گرفت - هر آنچه از بازيگر کلاه‌مخملي‌ها بايد بدانيد - بخش‌هايي از گفت‌وگوي رضا کيانيان با ناصر ملک‌مطيعي، هنرپيشه پيشکسوت - نگاهي به زورخانه‌ها - ضدقهرمان‌ها در فيلم‌هاي جاهلي - عصای مردم، چماق سیاست! - رونق فعاليت کلاه‌مخملي‌ها در تهران - از لوطي‌ها فقط ته‌دیگشان باقی مانده است - پديده جعلي کلاه‌مخملي - آنها اول مقابل متفقین ایستادند - غرب خارج از حاشيه آتش‌بس جديد سوريه - چالش‌آفريني يا تحديد زودهنگام - غرضی، چهره‌ای رسانه پسند - درخواست از رئیس قضا - اميدواريم شياطين داخلي نتوانند انقلاب را زخمي کنند - «رجل» در آینه سياست - مأموريت معلم؛ اطمينانی برای ايران - اختلاف ۴۰۰ هزار يورويي انصاري‌فرد و المپياکوس - پرونده شجاع و پرسپوليس بسته مي‌شود - قلعه‌نويي حريف دايي در فينال شد - دوپينگ، اميرعلي ‌اکبري را پولدار کرد - دختران سندروم‌داون، فوتبال و اسکواش بازي مي‌کنند - سرباز بايد در محل سکونت خود خدمت کند - مخالفت محيط‌زيست با ساخت معدن در زيستگاه يوزپلنگ ايراني - پارازيت روي سلامتي مردم - ۶ ميليارد دلار به بازار آزاد تزريق شد - سالانه ۵۰ هزار نفر از جمعيت کشاورزان کم مي‌شود - سفره‌هاي مردم با گراني دلار ۱۷ درصد کوچک شد - بانک‌ها در تله خود گرفتار شدند - شکوه زمستان در کوه‌هاي تالش - او از من بيمارتر است - وقتي گورخواب‌ها به همهمه بدل مي‌شوند - مردي که روزنامه «تايمز» را نجات داد

رایگان