دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۰/۱۲ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۰/۱۲

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۰/۱۲

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۱۰/۱۲

در این شماره می‌خوانیم: - غرب خارج از حاشيه آتش‌بس جديد سوريه - چالش‌آفريني يا تحديد زودهنگام - غرضی، چهره‌ای رسانه پسند - درخواست از رئیس قضا - اميدواريم شياطين داخلي نتوانند انقلاب را زخمي کنند - «رجل» در آینه سياست - مأموريت معلم؛ اطمينانی برای ايران - اختلاف ۴۰۰ هزار يورويي انصاري‌فرد و المپياکوس - پرونده شجاع و پرسپوليس بسته مي‌شود - قلعه‌نويي حريف دايي در فينال شد - دوپينگ، اميرعلي ‌اکبري را پولدار کرد - دختران سندروم‌داون، فوتبال و اسکواش بازي مي‌کنند - سرباز بايد در محل سکونت خود خدمت کند - مخالفت محيط‌زيست با ساخت معدن در زيستگاه يوزپلنگ ايراني - پارازيت روي سلامتي مردم - ۶ ميليارد دلار به بازار آزاد تزريق شد - سالانه ۵۰ هزار نفر از جمعيت کشاورزان کم مي‌شود - سفره‌هاي مردم با گراني دلار ۱۷ درصد کوچک شد - بانک‌ها در تله خود گرفتار شدند - شکوه زمستان در کوه‌هاي تالش - او از من بيمارتر است - وقتي گورخواب‌ها به همهمه بدل مي‌شوند - مردي که روزنامه «تايمز» را نجات داد - بیابان زایی - نيکلاس کيج در نقش ريگان - جشنواره به تير ماه منتقل مي‌شود - هنرمندان به ياد «دنيا فني‌زاده» گردهم آمدند - اخلاق را سرلوحه روايت داستان قرار دادم - طرحی که درمان را شفا نداد - از گفتمان موفقيت تحصيلي تا آموزش کيفي - بهترين بازي‌هاي ويدئويي ۲۰۱۶ - بهترين مقاصد گردشگري ۲۰۱۶ - بهترين گوشي‌هاي اندرويد سال ۲۰۱۶ - بهترين تکنولوژي‌هاي ۲۰۱۶ - بهترين سريال‌هاي ۲۰۱۶ - بهترين فيلم‌هاي کمدي سال ۲۰۱۶ - جلوی عربستان را نگیریم، سلفی‌گری پیروز می‌شود - کردهاي سوريه قانون اساسي تصويب کردند - اردوغان رسانه‌ها را خفه مي‌کند - کمپ دانش‌آموزي ايجاد مي‌شود - هجوم «کلش‌بازها» به صفحه وزير ارتباطات - مشارکت مردم، تنها راه نجات دریاچه - تعليق فعاليت‌هاي ۳۶ نهاد حقوقي دانشگاه رازي - راه برای «جیب‌برهای» علمی باز است - دايي: اگر پنالتي گل مي‌شد، فوتبال را کنار مي‌گذاشتم - اخراج... پنالتي... اخراج... جنجال... صعود - پيراهن آيدين نيکخواه چرا به آزادي برنمي‌گردد؟ - «آيس‌لند» به دنيا فني‌زاده تقديم شد - پيام تسليت داريوش مهرجويي به مردم ايران - پوران فرخزاد، شاعر و نويسنده در ۸۳ سالگي درگذشت - مل گيبسون، برنده جايزه «کاپري» شد - در جست‌وجوی ساحل نجات - تعمير عرش خدا - آخرین روزهای۲۰۱۶ و ترس ازحملات تروریستی - آنها که ماليخولياي سلبريتي‌شدن ندارند - به دلم افتاده شهرمان آزاد مي‌شود - پسوردهاي بي‌رمق، قبرستان‌هاي حافظه - دزد دوچرخه بابل - خودروی ملي، شايد وقتي ديگر - يک بستر، دو رؤيا

رایگان