دانلود دوماهنامه قهوه‌دان ـ شماره ۳ـ مهر و آبان ۹۵

۳.۸ امتیاز(از ۵ رأی)
انتشارات:
قهوه‌دان

معرفی کتاب دوماهنامه قهوه‌دان ـ شماره ۳ـ مهر و آبان ۹۵

دوماهنامه قهوه‌دان ـ شماره ۳ـ مهر و آبان ۹۵ *** در این شماره از دوماهنامه تخصصی قهوه‌دان می ‌خوانیم: - روش های دم آوری قهوه - موج چهارم را فراموش کنید -هفت قانون برای یک باریستا - مصاحبه با مهران محمدنژاد - روز جهانی قهوه -هشت گام آموزش استفاده از چرخه ی طعم - چگونه مشتریان را با موج سوم قهوه آشنا کنیم؟ -تفاوت میان قهوه تخصصی و تجاری - حال و هوای قهوه در اینستاگرام

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دوماهنامه قهوه‌دان ـ شماره ۳ـ مهر و آبان ۹۵ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدوماهنامه قهوه‌دان ـ شماره ۳ـ مهر و آبان ۹۵
موضوعمجلات تخصصی
انتشاراتقهوه‌دان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۸/۱۴
فرمت کتابPDF

علیرضا طولابی
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۴/۱۲/۱۹

این جلد از قهوه دان بیشتر راجب دم افزار های موج سوم قهوه هست و کمک می کنه خیلی بهتر تفاوت های دم آوری قهوه در هر کدوم از این دم افزار ها بشناسید و در یک بخش میاد به...بیشتر

داود
۱۳۹۵/۱۱/۰۶

خروجی فتیل وی دی اف را وکتوری انتخاب کنید که فونت ها خوانا باشد ، مجله زیبا اما غیر خواناست و جستجو هم ندارد