دانلود دوهفته‌نامه جامعه پویا ـ شماره ۲۱ ـ نیمه دوم آذر ۱۳۹۵

نوع کتاببدون نظر
انتشارات:
جامعه پویا

معرفی دوهفته‌نامه جامعه پویا ـ شماره ۲۱ ـ نیمه دوم آذر ۱۳۹۵

دوهفته‌نامه جامعه پویا ـ شماره ۲۱ ـ نیمه دوم آذر ۱۳۹۵ *** در این شماره می خوانیم: - دست نامرئی از نگاه مخالفان بازار آزاد - انقلاب فروشگا ههای زنجیره ای در کشورهای در حال توسعه - پرسه در بازار تهران - بررسی شکاف میان ۲ نسل از بازاریان:‌از «حجره دار » تا «بیزینس من » - دبیرکل جامعه اصناف و بازار در گفت وگو با «جامعه پویا » مطرح کرد:نبود چشم انداز روشن برای بازاریان - کاهش سن مدیران و کارآفرینان در بین شهروندان دیجیتال: وقتی سن یک عدد است نه ملاک - پیگیری پرونده «کارتن خوابی » در گفت وگو با یک اقتصاددان و یک جامعه شناس - بررسی راهکارهای رایج برای مقابله با معضل تکدی‌گری

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دوهفته‌نامه جامعه پویا ـ شماره ۲۱ ـ نیمه دوم آذر ۱۳۹۵ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدوهفته‌نامه جامعه پویا ـ شماره ۲۱ ـ نیمه دوم آذر ۱۳۹۵
موضوعمجلات عمومی
انتشاراتجامعه پویا
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.