دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۰۹/۲۹ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۰۹/۲۹

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۰۹/۲۹

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۰۹/۲۹

در این شماره می‌خوانیم: - غفلت از توسعه صادرات غير‌نفتي - دودي از کنده اصول‌گرايي بلند نمي‌شود - اميد در برابر تدبير - روحاني: پايداري برجام در گروی پايبندي همه است - تمام مراحل مذاکرات زير نظر رهبر انقلاب انجام شد - برانکو: من هم ترکيب اصلي بقيه تيم‌ها را مي‌شناسم - رئال‌مادريد فاتح جام باشگاه‌هاي جهان شد - ليدرهایی با مشت آهنین - الف. طوطي و م. داس؛ ليدر هستند يا بزن‌بهادر؟ - برگزاري همزمان ۵ نمايشگاه در تهران - تعهد ايران براي کاهش توليد گازهاي گلخانه‌اي - به‌دنبال ضمانت اجرايي - قدرت خريد هزار تومان سال ۸۴، امروز ۲۶۶ تومان است - طرح «مسکن اجتماعي» به دولت ارسال شد - با اين بودجه‌ريزي، اميدي به آينده نيست - دفاع دولتی از رشد ۷ درصدي اقتصاد - رايان رينولدز در هاليوود ستاره‌دار شد - يک کنسرت زمستاني در روزهاي پاييزي - تو که نميتوني، بتمرگ خانه‌ات! - آتشي که نميرد هميشه در دل ماست - تغيير نقش اول فروش در گيشه - بدون شرح - بيمه‌اي براي کتک‌خورها - فاتحان بدون عدد - نقاشي‌هاي جانداري روي برف - فصل دگرديسي من - تلاش براي اعتماد، زير سايه بي‌اعتمادي - چالش مانکن در آموزش‌وپرورش - گفت‌وگوهاي کري با ملک سلمان با محوريت يمن - نبرد حلب و آينده سرنوشت جنگ سوريه - ترکيه، هزاران تروريست اخراجي از حلب را سازماندهي مي‌کند - ترامپ چگونه به تيلرسون رسيد؟ - احضار گذشته براي سرکوب آينده - قرار بود دیروز به کراچی بروم - ناسيوناليسم فرمايشي نمي‌شود - مکثی میان سرمایه‌داری و بورژوازی ایرانی - يونسي: نهضت اخلاقي و ضدخشونت از قم آغاز شود - به فساد لقب جناحي ندهيم - تیغه‌های آتش‌افروزی - مردي که غريبانه رفت - اين‌بار هم شوخي مي‌کنند؟ - چرا علي دايي وارد سياست نمي‌شود؟ - فرياد اصفهاني‌ها بر سر صدرنشينان ليگ برتر - گفتمان اصلاحات فردمحور نيست - آمریکای جدید و نقض برجام - ظريف روي خط موگريني - ورود ۱۲ فروند ايرباس و ATR در سال ۲۰۱۷ - اتصال کارت‌هاي بانکي ايران به بانک‌هاي جهاني از ابتداي سال آينده - بازار در سوداي دلار ۴۰۰۰ توماني - فقط ۱۱۶ هزار و ۵۵۶ تومان - گمرکات کشور، «سر گذر» اقتصاد - کلاهبرداري با استفاده از ته‌برگ‌هاي رسيد بانکي - زمين در مولوي فرونشست - پرندگان در جست‌وجوي پروازي امن - جديتي چون خشکسالي، شوخي‌ای‌ چون دروغ - فروش ۲۲ ميليوني هنر کاربردي در شب افتتاحيه - مگر ما را نمي‌شناسيد؟ - لحاظ مي‌کنيم! - کسي که خوابِ تئاتر مي‌ديد و کابوسش را - لاله‌زار زير گچ و سيمان

رایگان