دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴ | طاقچه

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴

امتیاز:
۲.۵از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۰۹/۲۴

در این شماره می‌خوانیم: - بخش‌هاي غيرمولد، به‌طرز جنون‌آميزي قدرت پيدا کرده‌اند - آرايش کنشگران منطقه‌اي قبل از روي‌کارآمدن ترامپ - بحث حقوق‌هاي نجومي تا ارديبهشت ادامه دارد - حضور زنان در قدرت پررنگ‌تر مي‌شود - قدرت‌هاي بزرگ به دنبال تفرقه‌افکني در عراق هستند - مأموريت ویژه هسته‌اي - جلب موافقت مراجع براي تغيير شرايط ازدواج در سنين پايين - اختصاص بودجه ۴ ميلياردي براي جبران اشتباه قضات - سقوط قله‌ها - السد فقط ژاوي نيست - استعفاي تهديد‌آميز - فقط رونالدو هيجان داشت - توطئه‌اي که با هوشمندي خنثي شد - اثر محمدرضا شجريان چکش حراج مي‌خورد - سومين اثر پليسي جي. کي. رولينگ - ۴ پيشکسوت در جشنواره فيلم «ياس» تجليل شدند - نام ما در تيتراژ مجموعه ثبت نشود - مغضوبين منتقدان - ۷ ميدان نفتي کشور در اختيار روس‌ها قرار گرفت - امضاي قرارداد با ايرباس تا ۲ هفته ديگر - انتقاد رئیس اتاق تهران از رئیس کابینه ایران - دختران دانش‌آموز عشايري و معضل ازدواج زودهنگام - لزوم مشارکت معلمان در فرايند برنامه‌ريزي درسي - حاضرند شهر از کار بیفتد تا به ریاست یک زن انتقاد کنند - سال سياه روزنامه‌نگاري - روزی که اسب‌ها شیهه کشیدند - شادي‌هاي پشت لنز - اين تمام زندگي من است - دوراني شبيه پيش از تولد - بدون شرح - زيبايي‌شناسي حقايق ناپيدا - همنشيني با پير کارآموخته - حرف خوب بايدخوب هم بيان شود - چشم‌انداز ما دریا بود، چشم‌اندازشما زاینده‌رود - ترامپ پيروز بازشماري آرا در ويسکانسين و پنسيلوانيا - ساز ناکوک اطرافيان ترامپ براي جنگ با ايران - حلب به‌طور کامل آزاد شد - ليبرال‌دموکراسي در لبه پرتگاه اتحاد جماهير شوروي - روز اجراي برجام، روز عزاي اسرائيل بود - حرکت بر لبه فساد اقتصادي - قرارداد کشتي‌سازي با کره‌جنوبي قديمي است - رتبه فساد ایران؛ حقارت - دولت به سخنان سخيف نخست‌وزير انگليس پاسخ عملي بدهد - عبور از دام ناپختگی - کشت، واردات و مصرف محصولات تراريخته‌ ممنوع شد - بانک مرکزي طلبکارتر شد - فساد در دستگاه‌هاي دولتي ايران، مانع ورود سرمايه‌گذاران خارجي است - آوارگی متقاضیان مسکن، دخلی برای سودآوری بانک‌ها - آواي مردگان بار ديگر در تالار وحدت طنين‌انداز مي‌شود - مارتين اسکورسيزي در موزه - ستاره‌هاي حرفه‌اي روي سن سينماي مستند - رعیت متمرکز و پرکار صحنه - تکواندوي ايران در حسرت بهترين جهان - مقصر؛ آقای معروف - بازي‌هاي تکراري: پاريس - بارسا؛ بايرن - آرسنال - نتيجه فلسفه برانکو: پرسپوليس، شهر بي‌دفاع - او درک کاملی از زندگی بود - آب سنگین می‌فروشیم - آن طرف اين ديوار جنگ است - ياد بعضي نفرات
Fatemeh.Idealistic
۱۳۹۵/۰۹/۲۴

ای خدای کریم! تو در ابن دنیا به من نعمت های فراوان بخشیده ای آن قدر که من از شمردن آنها ناتوانم. خدایا،مرا از پیروان کسانی قرار ده که از مال دنیا به راحتی می گذشتند و آن را در راه جلب

- بیشتر

رایگان