دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱

در این شماره می‌خوانیم: - برسد به دست آقاي روحاني - نگاهي به آسيب‌شناسي اجتماعي و کارکرد علم جامعه‌شناسي - دولت با تدبير، خصومت‌هاي ايران و اعراب را کاهش دهد - حقوق‌هاي نجومي «مقدمه اشرافيت» است - تفحص از شهرداري در انتظار استفساريه هيأت‌رئيسه - کادر فني بايد هم‌وزن استقلال باشد - رضاييان، سازنده ۳ گل آخر پرسپوليس - ايراني‌‌هاي آذربايجان بازهم بهتر از ايراني‌هاي ايران - حفظ صدر با يک پيروزي باورنکردني! - مرد طبیعت - هشدار سازمان غذا و دارو نسبت به خطر گازگرفتگي - ثبت ازدواج ۴۳ هزار دختربچه ۱۰ تا ۱۵ ساله درکشور - قيمت گاز خانگي به‌تدريج افزايش مي‌يابد - تنش آبي، سومين تهديد جدي کشور در شوراي امنيت ملي نام گرفت - کارزار قاچاق - من بزرگ‌تر اين خانواده‌ام - درياچه‌هايي که مي‌ميرند - دفاع از اتومبیل قراضه شهردار - سهم ما از جغرافیاي شاملو - رمان حنيف نقد مي‌شود - از تک‌نوازي توانمند هنرمندانِ سنتي تا اجراي گروه‌هاي پرشور - «فروشنده» يکي از شانس‌هاي جايزه - دور باطل یک تکرار - احتمال اصلاح قانون انتخابات وجود دارد - شناورها علیه شناورها - بدون شرح - سردرگمي داوطلبان دکتري بين ۲ کنکور - کار به صرف تبعیض و آوارگی - پابلو نرودا - تلاش‌هاي جهاني براي همبستگي با مردم فلسطين - چیزی برای گفتن حرف‌های ممنوع - حصارهایی که تبديل به آواز شدند - معشوقه‌ای زیبا که نامش آزادی است... - خاورميانه‌اي که به ترامپ مي‌رسد - تبديل يک ايده‌آليست به يک فرصت‌طلب - بعيد است ترامپ سفارت آمريکا را به بيت‌المقدس منتقل کند - پابلو نرودا - سران قوا، مسائلشان را در جلسات مطرح کنند - پشت پرده بابک زنجاني بايد شناسايي شود - تعامل به‌جاي تضارب قوا - پيراهن سردار را بخريد - اشتباهات عمدي داور جريان بازي را عوض کرد - هاشمي، وزارت ورزش را تهديد کرد - چرا کسي به گزارش‌هاي هواشناسي توجه نکرده بود؟ - عصر ناکامي آبي - جنون جنگ - حالا يک شريک قديمي دارم - جمع‌آوري ۵۰۰ هزار نفر معتاد در کشور - مردم براي جنگل - مصمم هستيم از ثبات بازار و افزايش بهاي نفت حمايت کنيم - مثلث اعتدال به جامعه روحانيت مي‌روند؟ - کارگردان، ناگزير به گرو گذاشتن خانه‌اش شد - جايزه آمريکايي‌ها براي سريالي با بازي پيمان معادي - از ۱۵ ميليارد تا ۷۵۰ هزار تومان - حذف يارانه پردرآمدها در سال ۹۶ منتفي است - مسکن اجتماعي هفته آينده نهايي مي‌شود - بي‌سابقه‌ترين سطح فساد و ناکارآمدي در اقتصاد در دولت قبل رقم خورد - صفرها حذف نمي‌شوند - بحران آب؛ تاوان مدیران - بدون شرح

رایگان