دانلود رایگان قدس - پنجشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵

نوع کتاببدون نظر
انتشارات:
روزنامه قدس

معرفی روزنامه قدس - پنجشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵

در این شماره می‌خوانیم: - ماجرای فیلم چالش مانکن در اتاق عمل/تصاویر صحنه سازی است - بنر تماشایی رئالی ها در بازی با دورتموند + عکس - رکورد تاریخی تیم بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا - مورینیو: دوست ندارم از لیگ اروپا کنار برویم - اشتباه ما در تهاجم سال ۲۰۰۳ به عراق، داعش را به وجود آورد - اعدام نهمین محکوم به مرگ در زندان جورجیای آمریکا - سقوط جنگنده اف-۱۸آمریکا در ژاپن - دیدار محمود عباس و نتانیاهو پیش از پایان سال جاری میلادی در مسکو - ساخت مجموعه «شهرزاد ۲» متوقف نمی‌شود/ موضع‌گیری نسبت به حاشیه‌ها - ترکیه، سفیر آلمان را احضار کرد - منطقه خلیج فارس بازار جدید برای فروش سلاح های انگلیس - حمله موشکی به سوریه کار اسرائیل بود - ایجاد تفرقه در جامعه خیانت به خون‌های شهدا است - اعتبارات لایحه بودجه سال آینده در بخش آبفا افزایش یافت - تلاش ائتلاف بین المللی موسوم به ضدداعش برای حضور دائم در خاک عراق - اردوغان: نباید ما هم با برخورد مشابهی به اقدام آن ها پاسخ دهیم؟ - اصرار دارم مسائل مالی تمام قوا شفاف بیان شود/ اجازه نمی‌دهیم مجلس را به توپ بندند - سه انفجار در جنوب غرب بغداد - مشاور امنیت ملی ترامپ آمریکا را به سمت جنگ با ایران می‌برد - نقض حقوق بشر دوستانه در درگیری‌های منطقه/ ارتباط با علمای اسلام افتخار صلیب سرخ است - ناتو حفظ تحریم‌های اقتصادی غرب علیه روسیه را خواستار شد - اهتمام نیروهای عراقی نسبت به رعایت مباحث فقهی جنگ - اگر روحیه دفاع و جهاد نباشد، ‏دشمنان هر روز ما را مورد هجمه قرار می‌دهند - بارگذاری ۷۰۰ مقاله در سایت پژوهشکده امر به معروف - هرگز نباید در منافع ملی اختلاف داشته باشیم/ عده‌ای که مردم را خس و خاشاک می‌پنداشتند به تاریخ پیوستند - شورای همکاری خلیج فارس از مداخله در امور داخلی ایران دست بردارد - عزت امروز کشور مرهون ایثار و فداکاری شهدا و خانواده آنان است - کشته شدن ۶ نظامی سعودی به دست تک تیراندازان یمنی/ ۴ شهید در صعده - لندن در جایگاه متهم کردن دیگران نیست - تکمیل خدمات زیربنایی در ناحیه مهرگان موجب کاهش آسیبها می شود

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب قدس - پنجشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:قدس - پنجشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵
موضوع:روزنامه
انتشارات:روزنامه قدس
فرمت کتاب:PDF
حجم فایل کتاب:۶.۵۶ مگابایت
تعداد صفحه‌ها:۱۵ صفحه
قیمت کتاب:رایگان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.