دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۰۹/۰۶

در این شماره می‌خوانیم: - نرگس آبيار و زورق شکسته رؤياها - با تشکيل فراکسيون شفاف‌سازي و انضباط مالي، با فساد مبارزه خواهيم کرد - روحاني، انتخابات راحتي پيش‌رو ندارد - به پيرسالاري کابينه دولت معترض هستيم - روح و روانتان را از حقدها، کينه‌ها و هواهاي نفساني بشوييد - پيکر آیت‌الله موسوي‌اردبيلي به خاک سپرده شد - جهان توحش را محکوم کرد - توافق براي ‌افزايش‌ندادن ماليات سال ۹۴ - افزايش ۱۰ درصدي حقوق، نهايي شد - خسارات سنگين برف و يخ‌زدگي روي دوش باغداران مازندران - تاجران ورشکسته - جرارد براي مربيگري به ليورپول برمي‌گردد؟ - بايد به بواتنگ احترام گذاشت - استقلال ۲ - گسترش فولاد تبريز ۲؛ تساوي دردناک - ۲ امتيازي که کي‌روش از برانکو گرفت - شتاب بي‌امان دسته احمق‌ها - این کپی، سواد مصدق لازم ندارد - مادرم مرا صدا مي‌زند - انقلاب رسانه‌های اجتماعی - دانشجو؛ بازنده اصلي پولي‌شدن آموزش - بررسي لايحه حقوق شهروندي افراد يک تا ۱۸ ساله - چاقوکشي روي دختر موردعلاقه در کلاس درس - هوا گرم‌تر مي‌شود - قنديل‌هاي يخي و جشنواره آدم‌برفي در مازندران - افزایش آسیب‌های اجتماعی، نتیجه سیاست‌گذاری غلط در حوزه کار - از خشونت اقتصادي عليه زنان غافل نباشيم - عزا پشت عزا - عليرضا قرباني و کنسرتي با حال‌وهواي عاشورا - روزي به نام استاد سليم مؤذن‌زاده‌اردبيلي - گفتند به تو جایزه نمی‌دهیم! - «زناني که به بزها خيره شده‌اند» را بخوانيد - گزارشي از نمايش «حفره مشترک»، «نيستان» و «حساسيت فصلي»؛ - ما هرگز مثل آنها نمي‌شويم! - «پوست‌انداختن» در ذهن تماشاگر به‌وقوع می‌پیوندد - اردوغان: ترکيه درهاي اروپا را به روي پناهجويان باز مي‌کند - فيون: سياست‌هاي فرانسه در قبال سوريه شکست خورده است - دوستان پوتين اين‌بار در فرانسه به قدرت مي‌رسند - واکنش تدافعي اسرائيل در برابر عرض‌ اندام حزب‌الله - جهان از ترامپ چه انتظاري دارد؟ - عروج آیت‌الله - رهبر انقلاب، رحلت آيت‌الله موسوي‌اردبيلي را تسليت گفتند - احکامي که بازدارنده مي‌شوند - نمايش اجراي عدالت - سخنگوي سپاه: سپاه، نقشي در لغو سخنراني علي مطهري نداشته است - واريز هزار ميليارد به حساب شخصي من کذب است - واکنش نشان می‌دهیم - مبل‌هاي قهوه‌اي ما خوشگل‌تر بودند - براي مشتري‌هاي گُل و بُلبلي - صف روزنامه‌اطلاعات برای کشتی «ربه‌کا» - يک نارنجي تند که رنگ‌پريده‌تر مي‌شود - نسل آینده و نجات جهان - جلالي: اين بازي براي ما بيشتر از ۳ امتياز دارد - برانکو: رضاييان بايد هنوز صبر کند - هفته پرگل و جوان - جلالی - برانکو، نبرد آقا‌معلم -آقاي پروفسور - تغيير ۱۸۰ درجه‌اي عقيده مخالفان توافق هسته‌اي - انسجام ۹۲ حفظ شود، روحاني پيروز انتخابات است - انتخابات پيش‌رو سه قطبي و سخت خواهد بود - پايان هفته ايده‌آل براي ديپلماسي - دردسرهاي انتشار فيلم دانش‌آموز اصفهاني

رایگان