دانلود هفته‌نامه کرگدن ـ شماره ۲۸ ـ ۲۵ آبان۹۵ | طاقچه

کتاب هفته‌نامه کرگدن ـ شماره ۲۸ ـ ۲۵ آبان۹۵

امتیاز:
۴.۷از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی هفته‌نامه کرگدن ـ شماره ۲۸ ـ ۲۵ آبان۹۵

هفته‌نامه کرگدن ـ شماره ۲۸ ـ ۲۵ آبان۹۵ *** در این شماره از هفته‌نامه کرگدن می‌خوانیم: ترامپ کوچولوهای جیبی/ سردبیر سفیدها علیه سیاه‌ها/ سیدعلی خرم امریکایی ناآرام/ علیرضا رنجیپور ترامپ از کجا پیداش شد/ سیدابوالحسن مختاباد درباره کرگدن/ هارون یشایائی ضد نوستالژی/ احمد طالبی‌نژاد وحدت موتور و موتورسوار/ سیدعلی میرفتاح گفت‌وگو با حسن نراقی/ روناک حسینی مو تو رو می‌خوام با جون و دل/ امید توشه موتورسیکلت‌سواری، رهایی یا فرار/ بهرنگ صدیقی همیشه یک موتوری در کمین است/ بهاءالدین مرشدی موتور، جامعه، سیاست/ علی نیلی هیچکاک بهترین کارگردان دنیا/ محسن آزرم تموم کن این خالتوربازی رو/ درباره لیست سیاه یک تنه در مقابل سه تفنگدار/ نیما طبیبی عالیجناب و مرگ/ امیر بهاری خداوند نجف دریابندری را حفظ کند/ نیوشا طبیبی ابراهیم در آتش/ بهروز غریب‌پور دنیای ترامپی، فوتبال قطری/ امیر صدری همه‌جا را جنازه پر کرده است/ ترجمه علیاکبر قاضی‌زاده گفت‌وگو با عباس آگاهی/ پوریا میرآخورلی دیو باید بمیرد/ کاوه میرعباسی داستان کارآگاهی در عصر جدید/ مجتبی عبدالله‌نژاد بعد از آلن‌پو/ رامبد خانلری نویسنده دوآتشه، مبارز کمونیست/ نورا موسوی‌نیا صبور و ساکت و سنگین/ احسان رضایی گفت‌وگو با مژده دقیقی/ خشایار مولایی گفت‌وگو با مدیا کاشی‌گر/ مریم گودرزی سفرنامه‌نویسی بدون درد و خونریزی/ سعید برآبادی گفت‌وگو با الیف شافاک/ مترجم: مستانه تابش گفت‌وگو با احمد اکبرپور/ محمد بادپر مثل مهر هفتم برگمان/ ترجمه کاوه فولادینسب، مریم کهن‌سال‌نودهی داش‌آکل و کاکارستم/ حسن لطفی قصه/ روایت باباپیرده/ محمد عسکری دوست من جیم/ ترجمه اسدالله امرایی اثر خامه محقر خویش/ سیدعلی میرفتاح من رویایی دارم/ محبوبه حقیقی این فهیمه است/ مرضیه اسدی پدر ژپتو در شبی که کتش را فروخت/ فرهاد صابر مثل یک رمان تاریخی/ ترانه یلدا
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است