دانلود هفته‌نامه کرگدن ـ شماره ۲۷ ـ ۱۸ آبان۹۵ | طاقچه
تصویر جلد کتاب هفته‌نامه کرگدن ـ شماره ۲۷ ـ ۱۸ آبان۹۵

کتاب هفته‌نامه کرگدن ـ شماره ۲۷ ـ ۱۸ آبان۹۵

امتیاز:بدون نظر

معرفی هفته‌نامه کرگدن ـ شماره ۲۷ ـ ۱۸ آبان۹۵

هفته‌نامه کرگدن ـ شماره ۲۷ ـ ۱۸ آبان۹۵ *** در این شماره از هفته‌نامه کرگدن می‌خوانیم: تعمیم روشنفکری/ سردبیر آیا واقعا او رئیس‌جمهور آمریکا می‌شود؟/ علیرضا رنجیپور انتخابات ِ ۲۰۱۶در حکایت شکسپیر/ استیون گرینبلت/ ترجمه محمود شیرزاد هر کسی چند روز نوبت اوست/ فریدون مجلسی ببار چون باران بر همه‌جا/ غلامرضا امامی روضه رضوان به دو گندم/ سیدعلی میرفتاح گندم‌نما و جوفروش/ محسن رنانی صنعتی یا سنتی؟/ امید توشه نان آن سال‌ها/ علی نیلی خوشبختی‌های کوچک/ احمد اکبرپور میم، جای خالی، واو، ه، ی/ رامبد خانلری رقص چاقوی جیمزباند/ خشایار مولایی خوشتیپ‌هایی که روی چمن انقلاب کردند/ امیر صدری ضیافت مگس‌ها روی تن کشتگان/ رابرت فیسک/ ترجمه: علی‌اکبر قاضی‌زاده دیوانه‌مرد روس/ تارا ارسلان گفت‌وگو با کریم مجتهدی/ روناک حسینی فرشته و اهریمن/ پرویز شهدی دنیای بدون داستایفسکی/ حسن لطفی بردن تا مرز باختن/ علیرضا رحیمی آنا؛ آنای تندنویسِ نجات‌دهنده/ بهروز غریب‌پور ساختن بهشت روی زمین آسان نیست/ محسن آزرم نوشتن و مکافات/ احسان رضایی گفت‌وگو با احد علی‌قلیان/ پوریا میرآخورلی گفت‌وگو با ایرج پارسی‌نژاد/ حورا نژادصداقت هنوز هم به نیما نیاز داریم/ ضیاء موحد پایان حوالت عام فمینیسم/ یوسفعلی میرشکاک گفت‌وگو با پروفسور ریچارد فولتز/ مریم گودرزی از روزگار سپری شده مردم سالخورده/ احمد طالبی‌نژاد گفتوگوی لائورن لاورن با جی. کی. رولینگ/ مترجم: مستانه تابش گفتا که بنشناسم من خویش ز بیگانه/ به مناسبت سالروز تولد آلبر کامو کامو که می‌نوشت/ سیدفرشید سادات‌شریفی کامو برای ما چه اهمیتی دارد؟/ مجتبی عبدالله‌نژاد گفت‌وگو با سمیرا رشیدپور/ محمد بادپر بخت سیندخت/ شرمین نادری گل‌محمد/ امیر جدیدی شهرت اسیدی/ سیدمحمد مرکبیان گیلگاژ/ آرش سالاری زیر درخت بلوطی بود/ صمد طاهری قصه‌های کارآگاهی/ سیدعلی میرفتاح کسب و کار: آلودگی هوا/ محبوبه حقیقی سگ‌دست ماشین از کجا پیداست؟/ بهاره حقوردی ماشین ابداعی دوست دوستم/ فرهاد صابر نمی‌خواستم سرتان را دوباره درد بیاورم/ ترانه یلدا