معرفی و دانلود رایگان کتاب عراق pdf

احمد علوی
انتشارات:
نشر معروف

معرفی کتاب عراق

«راهنمای مصور سفر زیارتی به عراق» به گردآوری احمد علوی(-۱۳۴۰)، است. این کتاب جاذبه‌های گردشگری مذهبی و زیارتی کشور عراق را همراه با تصاویر متعدد از این مکان‌ها گردآورده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب عراق و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابعراق
قیمت کتابرایگان
برچسبعاشورا، اربعین

حمید
۱۳۹۹/۰۶/۰۸

کتاب بسیار خوبی هستش حتما توصیه میکنم نسخه اصلیش رو تهیه کنید و البته اینم داشته باشید خوبه ما سال 98 که رفتیم اربعین تقریبا تمام جاها رو که رفتیم این کتاب رو باز میکردیم و موبه مو تمام مکان‌های خاص...بیشتر

مهدی
۱۳۹۹/۰۲/۰۱

سلام‌اقا بسه دوری از حرم‌بزار بیام‌آقا..... انشالله که سال بعد اربعین کربلا باشیم

خاک‌پای‌دوست‌داران‌خدا
۱۳۹۹/۰۵/۲۸

سلام منم نسخه چاپی اینو حدود ۶ ساله دارم خیلی دوست داشتنیه. کتابو که ورق میزنی انگار رفتی زیارت. التماس دعا. کاش بازم کربلا بریم

seyed mostafa
۱۳۹۹/۰۱/۱۷

این کتاب برای کسانی که مشرف به عتبات میشوند خیلی کاربردی می باشد.

Agness
۱۳۹۷/۰۷/۲۹

این کتاب واقعا عالی و همه چیز تمومه:) من نسخه چاپیشو دارم. در این کتاب هرچی ک برای سفر به کشور عراق جهت زیارت نیاز دارید هست. از زیارت نامه و دعا و نقشه گرفته تا اشعار روحنواز و داستان...بیشتر

میـمْ.سَتّـ'ارے

۱۳۹۹/۰۲/۱۵

من نسخه چاپی رو دارم خوبه

مجید عابدی
۱۳۹۷/۰۹/۲۵

بسیار عالی هستش من از بین الحرمین این کتاب را خریدم تو کل زیارت دوره همه کسانی که دورم بودن ازم میگرفتن و میخوندن حتما بهتون برای سفر زیارتی به عراق پیشنهادش میکنم.

سید علی بدرالسادات
۱۳۹۷/۰۶/۱۱

من این کتاب رو داشتم و خواندم و هنوز هم استفاده میکنم عالیه بیست *****

۱۳۹۹/۰۵/۳۰

بهترین کتاب برای زائرانی که روحانی کاروان ندارند یا اولین سفرشان به عراق است، خصوصا در اربعین ...

هدهد
۱۳۹۹/۰۱/۱۶

نسخه چاپی رو دارم، عالی و جذابه، و اطلاعات مفیدی درباره عراق و عتبات میده، فقط باید برخی از اطلاعاتش به روز بشه. ان شاء الله به زودی زیارت عتبات قسمت همه، التماس دعا

خانم مارپل
۱۳۹۸/۱۲/۰۷

مامانم میخواست بره کربلا یه دونه ازین کتاب بهش داده بودن بعد که من خوندم واقعا دلم هوای کربلا کرد یاحسین😔☝