دانلود رایگان وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۰۸/۲۲ | طاقچه
تصویر جلد کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۰۸/۲۲

کتاب وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۰۸/۲۲

امتیاز:بدون نظر

معرفی روزنامه وقایع اتفاقیه - ۱۳۹۵/۰۸/۲۲

در این شماره می‌خوانیم: - بداظهاري حمايت از توليد به کام سودجويان تمام مي‌شود - برجام، يک توافق چندجانبه متعادل است - دموکراسي ليبرال در لبه پرتگاه سقوط - قائل به تساوي حقوق زنان و مردان هستم، نه تشابه آن - بحث‌هاي حقوق بشري با اروپا نبايد سياسي شود - پادزهر اصول‌گرايي براي مارگزيدگي انتخاباتي - آهن‌قراضه‌اي که يادگار جواني من و حميده است - عاشقانه گوتيک با چاشني دلشوره - دنياي بشردوستانه و فوبياي ابراز احساسات - اتفاق، جادو يا تصميم - اميدوارم خريد کتاب به يکي از عادت‌هاي هميشگي‌مان تبديل شود - از ذبيحي تا نيلس فرام - پايان مأموريت شاعرِ عاشقِ غمگين - بدون شرح - وضعيت اعتياد در محيط کار و توليد نگران‌کننده است - عقاید ترامپ منجربه بحران سياره‌اي می‌شود؟ - درياچه مي‌خشکد؟ - توران ميرهادي؛ جست‌وجوگر انسان آزاد و آشتي - اعتياد داروخانه‌اي بیش از مخدر خیابانی قربانی می‌گیرد - افزايش صدميليون مترمکعبي توليد گاز در پارس‌جنوبي - هزينه ايجاد يک شغل، ۳۰۰ ميليون تومان است - شتاب رشد نقدينگي کاهش پيدا کرده است - محتکران نمی‌گذارند - شهباززاده: به استقلال برنمي‌گردم - مسي از همه دست عصباني است - تيم منتخب ناکامان ليگ، در حد تيم بهترين‌هاي ليگ - لغو پروژه‌های ۲ تریلیونی عربستان - چرا نظرسنجي‌ها دروغ گفتند؟ - عوامل شکست هيلاري کلينتون - تغييري در اجراي برجام ايجاد نمي‌شود - هيچ‌کس نمي‌تواند خللي در برجام ايجاد کند - ترامپ نمي‌تواند توافق هسته‌اي را لغو کند - احتمال تعليق توافق هسته‌اي ايران در دوران ترامپ - ما و رئيس‌جمهوري تاجر - منظر آمریکایی؛ تداوم یا فرسایش نظم جهانی؟ - آمريکا بر سر برجام قمار نمي‌کند - پوست‌اندازي توسعه‌يافته‌ها - نگران تقابل‌ها نباشيد - سیاست صبر و انتظار - آمادگي براي انتشار فيلم جلسه ردصلاحيت هاشمي‌رفسنجاني - چالش دادخواست جديد عليه مرتضوي - برنامه‌ای برای افزایش قیمت شیر نداریم - موضوع اصلي، توافق‌ هسته‌اي است - با وجود جمهوري‌‌خواه‌ها، اوضاع قيمت نفت بهتر می‌شود - شاخص‌ها آچمز شدند - دورهمي همکاران تجاري در فيسبوک - يک شوخي ترسناک که جدي شد - عصر جدیدی در دهه شصت - شایعات مجازی - افزايش ۹۷ درصدي پرونده‌هاي قاچاق بالاي ۵۰۰ ميليون تومان - استيضاح فرهادي؛ تلاش سياسي اقليت مجلس؟ - آزار بده و آزار ببین - زنان معتاد از چرخه درمان خارج می‌شوند؟ - درنای «امید» بدون «آرزو» آمد - همسر پورحیدری: از جدیدی ناراحت نیستم - گفتند موهايت را ببند، قبول نکردم - امان از اين AFC بدسليقه! - آزمون و ليورپول؛ خيلي دور، خيلي نزديک - جرج کلوني را در «مايکل کلايتون» ببينيد - مل گيبسون در ايران؟ ‌

رایگان