معرفی و دانلود کتاب هوش مالتیپل تیزهوشان سوم دبستان pdf + خلاصه رایگان

دبستان

۲۰٪

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب هوش مالتیپل تیزهوشان سوم دبستان

کتاب هوش مالتیپل تیزهوشان سوم دبستان یکی از کتاب‌های کمک‌آموزشی خیلی سبز برای دانش‌آموزان پایه سوم تیزهوشان است.

انتشارات خیلی سبز که فعالیت خود را از اوایل دهه هشتاد آغاز کرده است، امروز از نظر تعداد و کیفیت انتشار کتاب جایگاه ممتازی در بین ناشران کتاب‌های آموزشی و کمک‌‌آموزشی دارد. امروز خیلی سبز یک گروه بزرگ شده و کتاب‌های خیلی سبز را همه دانش‌آموزان می‌شناسند. در کتاب‌های خیلی سبز شما با تعداد زیادی نکات و سوالات چالشی روبه‌رو هستید تا خود و توانایی‌هایتان را محک بزنید.

کتاب هوش مالتیپل تیزهوشان سوم دبستان برمبنای بخش‌های کتاب و موضوعات آن طراحی شده و شامل نکات، یادآوری، حواشی، پاورقی‌ها برای توضیحات بیشتر و سوالات است.

خواندن کتاب هوش مالتیپل تیزهوشان سوم دبستان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانش‌آموزان پایه سوم تیزهوشان مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب هوش مالتیپل تیزهوشان سوم دبستان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابهوش مالتیپل تیزهوشان سوم دبستان

۱۴۰۳/۰۵/۲۷

سلام این کتاب همراه با جوابه؟؟

رزرز
۱۴۰۵/۰۵/۱۱

بنظرم از قسمت کلامی سوالایی از ما میپرسید که در داستان نگفته بود مثل داستان خانهی خرسی سوال ۷

مالک شیریان
۱۴۰۵/۰۳/۲۶

سلام pdf نمیشه سیو کرد

کاربر 7432084
مطمئن نیستم.
۱۴۰۲/۰۸/۰۳

کتاب خوبی هست

هوش مالتیپل تیزهوشان چهارم دبستانتصویر جلد کتاب هوش مالتیپل تیزهوشان چهارم دبستان
سیدعلی موسوی
نقطه سر خط چهارم دبستانتصویر جلد کتاب نقطه سر خط چهارم دبستان
نقطه سر خط سوم دبستانتصویر جلد کتاب نقطه سر خط سوم دبستان
کار و تمرین فارسی سوم ابتداییتصویر جلد کتاب کار و تمرین فارسی سوم ابتدایی
کار و تمرین علوم سوم ابتداییتصویر جلد کتاب کار و تمرین علوم سوم ابتدایی
حورا کاتبی
معلم یار سوم ابتداییتصویر جلد کتاب معلم یار سوم ابتدایی
مریم فلاح
مجموعه آزمون ها و فعالیت های عملکردی پایه سوم ابتداییتصویر جلد کتاب مجموعه آزمون ها و فعالیت های عملکردی پایه سوم ابتدایی
مریم شریف‌زاده
کار و تمرین املا سوم ابتداییتصویر جلد کتاب کار و تمرین املا سوم ابتدایی
علوم سوم دبستان تیزهوشانتصویر جلد کتاب علوم سوم دبستان تیزهوشان
مهدی مظلوم شایان
آزمایش های علوم فراتر از کتاب (ویژه دانش آموزان پایه چهارم ابتدایی)تصویر جلد کتاب آزمایش های علوم فراتر از کتاب (ویژه دانش آموزان پایه چهارم ابتدایی)
متین عرب امامی
سوم دبستان (ارزشیابی مستمر)تصویر جلد کتاب سوم دبستان (ارزشیابی مستمر)
مرجان امیر ارجمند
به کودک خود کمک کنیم ریاضیات بیاموزدتصویر جلد کتاب به کودک خود کمک کنیم ریاضیات بیاموزد
دفتر امور بین دولتی و نمایندگی‌های وزارت آموزش وپرورش ایالات متحده امریکا
علوم تجربی سوم دبستان(راهنمای والدین)تصویر جلد کتاب علوم تجربی سوم دبستان(راهنمای والدین)
فاطمه تاجیک
بازی های آموزشی برای پرورش هوش زبانی - کلامی (۷ تا ۱۲ سال)تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای پرورش هوش زبانی - کلامی (۷ تا ۱۲ سال)
منیره عابدی
مجموعه تکالیف پایه چهارم ابتدایی با تاکید بر رویکرد ارزشیابی توصیفیتصویر جلد کتاب مجموعه تکالیف پایه چهارم ابتدایی با تاکید بر رویکرد ارزشیابی توصیفی
رویا ابطحی
بازی های آموزشی برای پرورش هوش میان فردی (اجتماعی) (۷ تا ۱۲ سال)تصویر جلد کتاب بازی های آموزشی برای پرورش هوش میان فردی (اجتماعی) (۷ تا ۱۲ سال)
منیره عابدی
کار و تمرین املا دوم ابتداییتصویر جلد کتاب کار و تمرین املا دوم ابتدایی
فردوس یوسفیان نجف آبادی (خاله فردوس)
نگارستان فارسی سومتصویر جلد کتاب نگارستان فارسی سوم
مریم فرجی مورچگانی
ماجراهای من و درسام، ریاضی سوم دبستانتصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام، ریاضی سوم دبستان
زهرا سعیدی‌نژاد
کار و تمرین ریاضی چهارم ابتداییتصویر جلد کتاب کار و تمرین ریاضی چهارم ابتدایی