معرفی و دانلود کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، دین و زندگی ۲ انسانی (یازدهم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، دین و زندگی ۲ انسانی (یازدهم)subscriptionAvailable

کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، دین و زندگی ۲ انسانی (یازدهم)

درسنامه، نمونه سوال، امتحان

۱.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
محمد کشوری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، دین و زندگی ۲ انسانی (یازدهم)

کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، دین و زندگی ۲ انسانی (یازدهم) یکی از کتاب‌های کمک‌آموزشی خیلی سبز برای دانش‌آموزان پایه یازدهم است.

انتشارات خیلی سبز که فعالیت خود را از اوایل دهه هشتاد آغاز کرده است، امروز از نظر تعداد و کیفیت انتشار کتاب جایگاه ممتازی در بین ناشران کتاب‌های آموزشی و کمک‌‌آموزشی دارد. امروز خیلی سبز یک گروه بزرگ شده و کتاب‌های خیلی سبز را همه دانش‌آموزان می‌شناسند. در کتاب‌های خیلی سبز شما با تعداد زیادی نکات و سوالات چالشی روبه‌رو هستید تا خود و توانایی‌هایتان را محک بزنید.

کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، دین و زندگی ۲ انسانی (یازدهم) برمبنای بخش‌های کتاب و موضوعات آن طراحی شده و شامل نکات، یادآوری، حواشی، پاورقی‌ها برای توضیحات بیشتر و سوالات است.

خواندن ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، دین و زندگی ۲ انسانی (یازدهم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

دانش‌آموزان پایه یازدهم مخاطبان این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، دین و زندگی ۲ انسانی (یازدهم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، دین و زندگی ۲ انسانی (یازدهم)
عنوان دیگردرسنامه، نمونه سوال، امتحان
موضوعمتوسطه دوم
گردآورندهمحمد کشوری
انتشاراتانتشارات خیلی سبز
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۱/۲۰
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، جغرافیا ۲ (یازدهم)
شادی کاریان
سه شنبه، لعنت به نقطه های آبی
رالف لزر
داستان بزرگ شدن من
راسل بیکر
کتاب ‌‫عکس هیات ۵‬‬
دبیرخانه سوگواره عاشورایی پوستر هیات
ماجرای بیست جغرافیا ۳ رشته ادبیات و علوم انسانی (پایه دوازدهم)
مجید مصطفوی
چرا نمی توانیم منتظر بمانیم؟
مارتین لوتر کینگ
زندگی روزانه (جلد پنجم)
حکیمه ماجدی (پردیس حکمت)
مهارت های فوق حرفه ای؛ ولی نه همیشه...
لیز پیشون
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، فارسی ۲ (پایه یازدهم)
مجتبی احمدوند
۷ راز نگرش موفقیت در کاهش وزن (خلاصه کتاب)
کیمبرلی تیلور
ندای رستگاری
فریبا جهانمردی
تیغی یه جوجه تیغیه خونه اون تو جنگله
فائزه دهقان
هوش مصنوعی (برای دانشجویان مدیریت)
محمد قلی پور
ماجراهای من و درسام برای ۲۰ گرفتن، جامعه شناسی ۲ (یازدهم)
حبیبه صالح‌نژاد
آشنایی با نرم افزار Refrig ۳/۰۲/۱۲