کتاب ماجراهای من و درسام، فارسی ششم دبستان
معرفی کتاب ماجراهای من و درسام، فارسی ششم دبستان
کتاب ماجراهای من و درسام، فارسی ششم دبستان نوشتهی طیبه فتاحی و منتشرشده توسط انتشارات خیلی سبز، یک منبع کمکآموزشی برای دانشآموزان پایه ششم ابتدایی است. این کتاب با هدف تقویت مهارتهای زبانی، ادبی و درک مطلب دانشآموزان، درسنامههای خلاصه و قابل فهم، تمرینهای متنوع و آزمونهای استاندارد را در کنار پاسخنامهی تشریحی ارائه کرده است. ساختار کتاب به گونهای طراحی شده که هم در طول سال تحصیلی و هم در ایام امتحانات، بهویژه شب امتحان، قابل استفاده باشد. علاوهبر درسنامهها، بخشهایی مانند معنی واژهها، تاریخ ادبیات، نکات دستوری و نمونه سوالات چهارگزینهای نیز در کتاب گنجانده شده است تا دانشآموزان با انواع سوالات و نکات مهم کتاب درسی فارسی آشنا شوند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ماجراهای من و درسام، فارسی ششم دبستان
ماجراهای من و درسام، فارسی ششم دبستان به قلم طیبه فتاحی، یک کتاب کمکدرسی جامع برای دانشآموزان پایه ششم ابتدایی است که با رویکردی آموزشی و تمرینی، مفاهیم کتاب درسی فارسی را پوشش داده است. این کتاب شامل درسنامههای خلاصه و کاربردی برای هر درس، تمرینهای متنوع، سوالات امتحانی، آزمونهای نیمسال اول و دوم و پاسخنامهی تشریحی است. ساختار کتاب به گونهای است که ابتدا هر درس با یک درسنامهی کوتاه و نکتهمحور آغاز میشود، سپس تمرینها و سوالات مرتبط با همان درس ارائه میشود. در بخشهایی از کتاب، معنی واژهها، تاریخ ادبیات، نکات دستوری و نمونه سوالات چهارگزینهای نیز آمده است. آزمونهای نیمسال و پاسخنامهی تشریحی در انتهای کتاب قرار دارند تا دانشآموزان بتوانند میزان یادگیری خود را بسنجند و اشکالاتشان را رفع کنند. این کتاب نهتنها برای مرور و جمعبندی مطالب درسی، بلکه برای آمادگی در امتحانات کتبی، شفاهی و توصیفی نیز مناسب است.
خلاصه کتاب ماجراهای من و درسام، فارسی ششم دبستان
ماجراهای من و درسام، فارسی ششم دبستان با هدف آموزش و تمرین مفاهیم کتاب درسی فارسی ششم تدوین شده است. هر درس با یک درسنامهی خلاصه و شفاف آغاز میشود که مفاهیم اصلی، نکات مهم و پیامهای کلیدی درس را توضیح داده است. پس از درسنامه، مجموعهای از سوالات تشریحی، جای خالی، چهارگزینهای و تمرینهای متنوع قرار گرفته که دانشآموز را به تفکر و یادگیری عمیقتر تشویق میکند. در بخشهایی از کتاب، معنی واژههای مهم هر درس، توضیح اصطلاحات ادبی، معرفی شاعران و نویسندگان، و نکات دستوری مانند انواع جمله، نهاد و فعل، ترکیبهای وصفی و اضافی و کاربردهای آنها آمده است. همچنین نمونههایی از آرایههای ادبی مانند کنایه و مبالغه با مثالهای ساده و قابل فهم ارائه شده است. کتاب با آزمونهای نیمسال اول و دوم، دانشآموز را برای امتحانات مدرسه آماده میکند. پاسخنامهی تشریحی در انتهای کتاب، امکان بررسی و رفع اشکال را فراهم کرده است. در مجموع، این کتاب با ترکیب درسنامه، تمرین و آزمون، بستری مناسب برای یادگیری و تثبیت مطالب فارسی ششم دبستان فراهم آورده است.
چرا باید کتاب ماجراهای من و درسام، فارسی ششم دبستان را بخوانیم؟
این کتاب با ارائهی درسنامههای خلاصه و قابل فهم، تمرینهای متنوع و آزمونهای استاندارد، به دانشآموزان کمک میکند تا مفاهیم فارسی ششم را بهخوبی یاد بگیرند و در امتحانات موفق شوند. وجود پاسخنامهی تشریحی، امکان خودارزیابی و رفع اشکال را فراهم کرده است. همچنین، تمرکز بر نکات دستوری، معنی واژهها و تاریخ ادبیات، باعث میشود دانشآموزان علاوهبر آمادگی برای امتحان، مهارتهای زبانی و ادبی خود را تقویت کنند. ساختار منظم و مرحلهبهمرحلهی کتاب، آن را به گزینهای مناسب برای مرور و جمعبندی مطالب درسی تبدیل کرده است.
خواندن این کتاب به دانشآموزان پایه ششم دبستان که به دنبال تقویت مهارتهای فارسی، آمادگی برای امتحانات و مرور درسها هستند، پیشنهاد میشود. همچنین برای والدین و معلمانی که به دنبال منبعی برای تمرین و آموزش بیشتر به دانشآموزان این پایه هستند، مناسب است.

❤