
کتاب ۱۰۰۱ پرسش و پاسخ از امیرالمومنین علی (ع)
پدیدآورندگان:
محمدرضا رمزی اوحدیانتشارات:
انتشارات سعید نوین٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
«:گندم:»
۰
در تاریخ آمده است که عدهای از امیرالمؤمنین (ع) کنارهگیری کردند و از طرفی به معاویه هم نپیوستند. اصحاب نظر امام را درباره آنان جویا شدند؟ امام علی (ع) فرمود: «خذلوا الحق ولم ینصروا الباطل؛ آنان به باطل کمک نکردند ولی حق را خوار گذاشتند» این سخن را حضرت علی (ع) درباره افرادی مانند عبدالرحمنبنعمر، سعدبن ابیوقاص، سعیدبن عمرو، اسامةبنزید، محمدبن مسلمه، انسبنمالک، ابوموسی اشعری، اخنفبنقیس که از همراهی آن حضرت در جنگ با دشمنان خودداری کردند فرموده است.
«:گندم:»
۰
در نهجالبلاغه است که: امام علی (ع) به یکی از یاران خود که دوست داشت برادرش نیز در جنگ جمل باشد و پیروزی خدا بر دشمنان را ببیند فرمود: آیا دل برادرت با ماست؟
عرض کرد: آری.
حضرت فرمود: پس او با ما بوده است و در این سپاه مردمانی با ما هستند که هنوز در پشت مردها و رحمهای زنانند، به زودی دست زمان آنها را بیرون آورد و به سبب آنان ایمان به خدا نیرومند گردد.