کتاب ماهی و هدیه
معرفی کتاب ماهی و هدیه
کتاب ماهی و هدیه، داستانی زیبا و لطیف از لیزل جابسون است. ماهی و هدیه دربارهی هدیهای است که پدر یوسف قول میدهد به او بدهد. یعنی این هدیه چه چیزی میتواند باشد؟
میتوانید داستان زیبای ماهی و هدیه را با ترجمهی مینا میرزایی بخوانید.
دربارهی کتاب ماهی و هدیه
ماهی و هدیه داستانی زیبا دربارهی روابط پدر و فرزندی است. پدر یوسف ماهیگیر است. او یک روز صبح قبل از اینکه به سرکارش برود، به پسرش میگوید که شب برایش هدیهای خواهد آورد. ذهن یوسف درگیر ماهی و هدیه میشود. او نمیداند که این هدیه چه چیزی میتواند باشد. پس پیش خودش فکر میکند و فکر میکند...
تعلیقهای زیبایی که در کتاب ماهی و هدیه است، به داستان جذابیت میبخشد و شما را تا انتها همراه خود میکشاند.
کتاب ماهی و هدیه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
کودکان پیش دبستانی و کودکانی که به مدرسه میروند از خواندن داستان زیبای ماهی و هدیه لذت میبرند.
بخشی از کتاب ماهی و هدیه
صبح یک جمعه دلانگیز، قبل از طلوع زیبای خورشید، پدر یوسف لباسهای ماهیگیریاش را پوشید. پدر همیشه یک ژاکت ضد آب و کلاه پشمی که پیشانیاش را میپوشاند، به تن کرد و در حالیکه به یوسف میگفت امروز بعد از ماهیگیری هدیهای برایت میآورم از یوسف خداحافظی کرد. چشمان یوسف از خوشحالی درخشید.
یوسف با خود فکر میکرد و میگفت: ماهی و هدیه؟ یعنی پدر چه چیزی برایم میآورد؟ در حالیکه پدر به سمت دریاچه موزینبرگ حرکت میکرد، در تمام مسیر چرخهای دوچرخه جیرجیر میکردند. پرندگان در آسمان میچرخیدند و با آواز میگفتند:
چه هدیهای برای یوسف میبری؟
پدر زنگ دوچرخه را به صدا درآورد و گفت: صبر کنید و ببینید چه هدیهای برایش میبرم؟
برای کودکان پیشنهاد می کنم اموزنده و دارای ترجمه ای روان است #یک_قاچ_کتاب لیسل جابسون شاعر و موسیقی دان آفریقای جنوبی است. وی در مسابقه شعر House Inglis 2003 جایزه اول را دریافت کرد و شعر وی در نمایشگاه "هنر زنده ماندن" گروه