کتاب مامان می توانیم با هم بخوانیم؟
معرفی کتاب مامان می توانیم با هم بخوانیم؟
کتاب «مامان می توانیم با هم بخوابیم؟» نوشتۀ جنی دلاکروز و ترجمۀ سعید مرادی وفا و شهلا یاری است و انتشارات رشد فرهنگ آن را منتشر کرده است. این کتاب ابزاری را برای والدین و مربیان فراهم میکند تا از طریق آن بتوانند به کودکان کمک کنند تا با فشار و آسیبهای کووید ۱۹ سازگار شوند.
درباره کتاب مامان می توانیم با هم بخوابیم؟
کتاب مامان، میتوانیم با هم بخوابیم؟ اثری احساسی و تأثیرگذار است که باهدف کمک به کودکان و والدین در مواجهه با فشارها و آسیبهای ناشی از همهگیری کووید ۱۹ نوشته شده است. این کتاب از طریق گفتوگوی ساده و صمیمانه میان یک مادر و فرزندش، به احساسات پیچیدهای که در دوران بحران جهانی تجربه شده، پرداخته و سعی میکند راهی برای پذیرش و کنارآمدن با این شرایط ارائه دهد.
کتاب مامان، میتوانیم با هم بخوابیم؟ با پرسش کودک آغاز میشود: «مامان، میتوانیم با هم بخوابیم؟» و مادر با پذیرش این درخواست، فضایی برای گفتوگو دربارۀ ترسها، اضطرابها و تغییرات ناگهانی زندگی فراهم میکند. کودک احساس میکند که زندگیاش مانند یک کابوس شده و سرشار از احساسات درهمتنیدهای است که نمیداند چگونه با آنها کنار بیاید. در پاسخ، مادر نیز از شوک و تغییرات بزرگی که برای همه اتفاق افتاده صحبت میکند و تأکید دارد که هردوی آنها باید یاد بگیرند چگونه در این شرایط جدید زندگی کنند.
کتاب مامان، میتوانیم با هم بخوابیم؟ با بیانی ساده و صمیمانه، تلاش میکند به کودکان کمک کند تا احساسات خود را بشناسند، آنها را درک کنند و بتوانند با حمایت والدین، از پس شرایط دشوار برآیند. همزمان، پیامهای نهفته در متن، والدین را نیز تشویق میکند که با پذیرش احساسات خود و فرزندانشان، به ایجاد فضایی امن و آرام برای سازگاری با تغییرات کمک کنند.
مامان، میتوانیم با هم بخوابیم؟ فراتر از یک داستان ساده است؛ این کتاب ابزاری است برای والدین و مربیان تا از طریق آن، با کودکان دربارۀ احساسات و چالشهای دوران همهگیری گفتوگو کنند و به آنها نشان دهند که تنها نیستند. فضای همدلانه و امیدبخش کتاب، خوانندگان را ترغیب میکند که حتی در سختترین شرایط نیز به دنبال راههایی برای کنارآمدن با مشکلات باشند و با همدلی و همراهی، زندگی را پیش ببرند.
خواندن کتاب مامان می توانیم با هم بخوابیم؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به والدین، مربیان، مشاوران پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مامان می توانیم با هم بخوابیم؟
«مامان میتوانیم با هم بخوابیم؟ البته. چرا که نه.
تمام زندگی من مثل یک خواب بد شده است. احساسهای زیادی دارم. همۀ این احساسها انگار درهمریخته و گرهخوردهاند.
من هم احساسهای زیادی دارم پسرم. من هنوز در شوک هستم. زندگی ما خیلی زود تغییر کرد. آن دنیایی که ما میشناختیم و آن سبک زندگی که داشتیم متوقف شده است. اما حالا باید با هم کارهایی انجام دهیم که بتوانیم در این شرایط جدید زندگی کنیم.»