بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب درمان شوپنهاور | صفحه ۵ | طاقچه
تصویر جلد کتاب درمان شوپنهاور

بریده‌هایی از کتاب درمان شوپنهاور

انتشارات:نشر قطره
دسته‌بندی:
امتیاز:
۳.۷از ۹۶ رأی
۳٫۷
(۹۶)
زندگی چیز رقت‌آوری است.
m.alavi
شور و خلسه در عمل جفت‌گیری. همین! این جوهر حقیقی و محور همه‌چیز، هدف و مقصود همهٔ هستی است.
elham
«به‌تمامی بزی.» «بهنگام بمیر.»
asiyeholia
برترین خرد آن است که لذت بردن از زمان اکنون را والاترین هدف زندگی قرار دهیم، زیرا این تنها واقعیتی است که وجود دارد و مابقی چیزی نیست جز بازی‌های فکر
Parisa B
انگار من در هیچ کجای دنیا در خانه و کاشانهٔ خودم نیستم
niki
فردی با استعدادهای والا و نادر ذهنی که به حرفه‌ای صرفاً مفید گمارده شود، مانند یک ظرف باارزش تزیین‌شده با زیباترین نقش‌هاست که به‌جای دیگ آشپزخانه استفاده شود.
MahShid Pourhosein
پادشاهان، تاج‌ها و نشان‌های پادشاهی‌شان و قهرمانان، جنگ‌افزارهایشان را اینجا جا گذاشته‌اند. ولی ارواح بزرگ عظمتشان را همیشه همراه دارند: درخشندگی‌شان از درون به بیرون می‌تراویده و شکوهشان را مدیون اشیای بیرونی نبوده‌اند. آرتور شوپنهاور در شانزده‌سالگی در کلیسای وست‌مینیستر
MahShid Pourhosein
نیچه یک بار گفته تفاوت اصلی انسان و گاو این بود که گاو می‌دونست چطور وجود داشته باشه، چطور بدون بیم ـ یعنی ترس ـ در زمان مقدس اکنون، بدون سنگینی بار گذشته و بی‌خبر از وحشت‌های آینده زندگی کنه. ولی ما انسان‌های بدبخت چنان در تسخیر گذشته و آینده‌ایم که فقط می‌تونیم مدت کوتاهی در اکنون پرسه بزنیم.
MahShid Pourhosein
دوران کودکی، تنها به این دلیل که فعالیت هولناک دستگاه تناسلی هنوز در خواب است ولی مغز به بالاترین میزان فعالیتش رسیده، دوران بی‌گناهی و شادی است، پردیس زندگانی و بهشت گمشده‌ای که در باقی عمر با حسرت و آرزو به آن می‌نگریم.
MahShid Pourhosein
هر عاشقی پس‌ازآنکه سرانجام به وصل رسید، دلسردی و سرخوردگی فوق‌العاده‌ای را تجربه می‌کند؛ و مبهوت می‌ماند که چگونه آنچه با چنان اشتیاقی در پی‌اش بوده، حاصلی بیش از سایر خشنودی‌های جنسی ندارد و درنتیجه، حس نمی‌کند منفعت چندانی نصیبش شده باشد
hamid
درک اینکه دیگران بیش از تو رنج می‌کشند، همیشه لذت‌بخشه.
MahShid Pourhosein
شوپنهاور می‌گفت کمی صمیمیت و رفتار دوستانه بازی دادن مردمان رو ممکن می‌کنه، همون‌جور که اگه بخوایم با موم کار کنیم، باید اون رو گرم کنیم.
MahShid Pourhosein
داستان‌های زیادی هم دربارهٔ تیزهوشی‌اش گفته‌اند. یک بار یکی از مدعوین به ناهار پرسشی از او کرد که آرتور به‌سادگی پاسخ داد: «نمی‌دانم.» مرد جوان گفت: «عجب، عجب، من فکر می‌کردم شما که فرزانهٔ بزرگی هستید، همه‌چیز می‌دانید!» شوپنهاور پاسخ داد: «نه، دانش محدود است، فقط حماقت است که حدی ندارد!»
hamid
زندگی را می‌توان به تکه‌پارچه‌ای گلدوزی‌شده تشبیه کرد. هرکس در نیمهٔ نخست عمر، به تماشای رویهٔ آن می‌نشیند و در نیمهٔ دوم، پشت آن را می‌نگرد. پشتش چندان زیبا نیست ولی آموزنده‌تر است زیرا بیننده را قادر می‌سازد ببیند که چگونه رشته‌های نخ به‌هم‌پیوسته‌اند.
hamid
در اصل یک انسان هرگز شاد نیست بلکه همهٔ عمرش را به پیکار برای دستیابی به چیزی می‌گذارند که می‌اندیشد شادی می‌آورد؛ به‌ندرت به هدفش می‌رسد و وقتی هم می‌رسد، نتیجه‌اش فقط یأس و نومیدی‌ست: سرانجامش ناکامی و کشتی‌شکستگی است و بی‌دکل و بادبان به بندر رسیدن. و آنگاه فرقی نمی‌کند که شاد باشد یا فلک‌زده؛ چون زندگی‌اش هرگز چیزی جز لحظهٔ اکنون نبوده که همواره در حال از دست رفتن است؛ و اکنون نیز به پایان رسیده است.
Sahar B
مثل آدمیزاد بخورید؛ مثل آدمیزاد بنوشید... ازدواج کنید، بچه‌دار شوید، در گرداندن شهر سهیم شوید، یاد بگیرید چطور با توهین‌ها کنار بیایید و دیگران را تحمل کنید.
Sahar B
هیچ‌چیز حقیقتاً اهمیتی ندارد و همه‌چیز در گذر است.
Sahar B
بااستعداد، همچون تیراندازی است که هدفی را می‌زنَد که دیگران قادر به زدنش نیستند؛ نابغه، همچون تیراندازی است که هدفی را می‌زنَد که دیگران قادر به دیدنش نیستند.
MahShid Pourhosein
دیشب خوب نخوابیدم و این غصه به دلم افتاد که چرا به‌موقع قدر چیزهایی رو که داشته‌ام ندونسته‌ام. وقتی جوان بودم، همیشه زمان حال رو پیش‌درآمدی برای اتفاق بهتری که قرار بود بیفته، می‌دونستم. و بعد، سال‌ها گذشت و ناگهان متوجه شدم دارم برعکس عمل می‌کنم: خودم رو در حسرت گذشته فروبرده‌ام. چیزی که به‌اندازهٔ کافی به اون نپرداخته‌ام، گرامی داشتن هر لحظه‌ست، و مشکلی که در راه‌حل دست شستن از دلبستگی‌های تو هست هم همینه. انگار زندگی رو از اون سر تلسکوپ ببینی.»
hamid
موافقم که باید بر روی مهارت‌های اجتماعی کار کنم. شوپنهاور می‌گفت کمی صمیمیت و رفتار دوستانه بازی دادن مردمان رو ممکن می‌کنه، همون‌جور که اگه بخوایم با موم کار کنیم، باید اون رو گرم کنیم.»
hamid

حجم

۴۱۷٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۴۸۸ صفحه

حجم

۴۱۷٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۴۸۸ صفحه

قیمت:
۱۷۱,۰۰۰
۵۱,۳۰۰
۷۰%
تومان