کتاب قباد و صنم
معرفی کتاب قباد و صنم
کتاب قباد و صنم نوشتهٔ ناهید گلکار است و نشر داستان آن را منتشر کرده است. این کتاب رمانی عاشقانه و تاریخی است.
درباره کتاب قباد و صنم
این رمان سرگذشت دلدادگی قباد و صنم در روزگاران گذشته است که از زاویهٔ دید دو شخصیت اصلی داستان روایت میشود و نویسنده بدون قضاوت و با مطرحکردن دو دیدگاه زن و مرد قصه، چالشهای این دو عاشق و معشوق را به تصویر میکشد.
خواندن کتاب قباد و صنم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران رمانهای عاشقانه پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب قباد و صنم
«اون روز رو هرگز فراموش نمیکنم. وارد اتاق که شدیم زیرچشمی به اون مرد نگاه کردم از دیدن ما جا خورده بود و حسابی عرق کرد طوری که وقتی کتاب صنوبر رو بر میداشت دیدم که دستش میلرزه. صنوبرم اینو دید و شروع کرد به شیطنت کردن، ولی من دلم نمیخواست اونو ناراحت کنم خوب شد که عزیزه اونجا بود و جلوی کارهای صنوبر رو گرفت.
تمام مدّتی که درس میداد بدون اینکه بهش نگاه مستقیمی داشته باشم میدیدمش خیلی آقا بود خوش تیپ و خوش قیافه، و چقدر قشنگ و واضح درس میداد طوری که وقتی نوبت من شد همه چیز رو همون بار اول فهمیدم. فکر میکنم صنوبر هم میفهمید و برای اذیت کردنش مدام سؤال میکرد طوری که چند بار عزیزه بهش تذکر داد.
بالاخره قباد اردکانی با راننده رفت و شنیدم که با عزیزه قرار گذاشت روز بعد زودتر خودشو برسونه. نمیدونم چرا دلم میخواست بهش فکر کنم و مدام لحظهای که توی نور خورشید دیدمش رو به یاد میاوردم.»