دانلود و خرید کتاب تو خودت را دوست نداری ناتالی ساروت ترجمه مهشید نونهالی
تصویر جلد کتاب تو خودت را دوست نداری

کتاب تو خودت را دوست نداری

معرفی کتاب تو خودت را دوست نداری

کتاب تو خودت را دوست نداری نوشتهٔ ناتالی ساروت و ترجمهٔ مهشید نونهالی است. انتشارات نیلوفر این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر حاوی گفت‌وگوها و درگیری‌های میان «من»‌های درون نویسنده است.

درباره کتاب تو خودت را دوست نداری

کتاب تو خودت را دوست نداری حاصل قلم ناتالی ساروت، نویسنده و نظریه‌پرداز و یکی از پایه‌گذاران جنبش ادبی «رمان نو» است. جنبش «رمان نو» یکی از جنبش های ادبی و هنری غرب و دررابطه‌با تحولات اجتماعی و سیاسی در اواخر دههٔ ۱۹۵۰ میلادی در فرانسه است. نویسندگانی چون «آلن رب گری‌یه»، «میشل بوتور»، «کلود سیمون» و «ناتالی ساروت» هم‌زمان به انتقاد از شیوه‌های رئالیستی (واقع‌گرایانه) و کلاسیک در رمان پرداختند.

کتاب ‌تو خودت را دوست نداری یکی از مهم‌ترین آثار ناتالی ساروت است. اگر این کتاب را یک رمان بدانیم، باید گفت که ساختار این رمان تفاوت زیادی با رمان‌های معمول دارد. در این اثر از شخصیت، قهرمان و… خبری نیست. نویسنده در این کتاب می‌پرسد انسان چگونه می‌تواند خودش را دوست بدارد؟ او می‌گوید کسانی که خودشان را دوست دارند، بخت بلندی دار، اما آن‌ها به ما خواهند گفت این بخت نیست؛ یک حالت طبیعی است. آن‌ها حتی بدون آنکه فکر کنند، خودشان را دوست دارند. نویسنده بااستفاده‌از گفت‌وگویی خیالی که با خودش انجام داده، به موضوعات اساسی و مهمی مثل تنهایی، دوست‌داشتن خود و دیگران، تردید و دودلی، شادی، انسانیت، خشونت و… پرداخته است. او باور دارد که نباید غصه بخوریم و باید قبول کنیم که عدم‌صلاحیتمان در شناسایی خوشبختی، گاه امتیازهایی برایمان می‌آورد. می‌توان این کتاب را یک ناداستان دانست.

در یک تقسیم‌بندی می‌توان ادبیات را به ۲ گونهٔ داستانی و غیرداستانی تقسیم کرد. ناداستان (nonfiction) معمولاً به مجموعه نوشته‌هایی که باید جزو ادبیات غیرداستانی قرار بگیرند، اطلاق می‌شود. در این گونه، نویسنده با نیت خیر، برای توسعهٔ حقیقت، تشریح وقایع، معرفی اشخاص، یا ارائهٔ اطلاعات و به دلایلی دیگر شروع به نوشتن می‌کند. در مقابل، در نوشته‌های غیرواقعیت‌محور (داستان)، خالق اثر صریحاً یا تلویحاً از واقعیت سر باز می‌زند و این گونه به‌عنوان ادبیات داستانی (غیرواقعیت‌محور) طبقه‌بندی می‌شود. هدف ادبیات غیرداستانی تعلیم عامهٔ مردم است (البته نه به‌معنای آموزش کلاسیک و کاملاً علمی و تخصصی که عاری از ملاحظات زیباشناختی است)؛ همچنین تغییر و اصلاح نگرش، رشد افکار، ترغیب، یا بیان تجارب و واقعیات از طریق مکاشفهٔ «مبتنی بر واقعیت» از هدف‌های دیگر ناداستان‌نویسی هستند. ژانر ادبیات غیرداستانی به مضمون‌های بی‌شماری می‌پردازد و فرم‌های گوناگونی دارد. انواع ادبی غیرداستانی می‌توانند شامل این‌ها باشند: جستارها، زندگی‌نامه‌ها، کتاب‌های تاریخی، کتاب‌های علمی - آموزشی، گزارش‌های ویژه، یادداشت‌ها، گفت‌وگوها، یادداشت‌های روزانه، سفرنامه‌ها، نامه‌ها، سندها، خاطره‌ها، نقدهای ادبی.

خواندن کتاب تو خودت را دوست نداری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران ناداستان پیشنهاد می‌کنیم.

درباره ناتالی ساروت

ناتالی ساروت (Nathalie Sarraute)‌ در ۱۸ ژوئیهٔ ۱۹۰۰ در ایوانوفو در روسیه به دنیا آمد و در  ۱۹ اکتبر ۱۹۹۹ در پاریس درگذشت. او حقوق‌دان، رمان‌نویس و نظریه‌پرداز ادبی یهودی و فرانسوی‌زبان بود. ساروت یکی از برجسته‌ترین نویسندگان مکتب «رمان نو» در فرانسه و از پایه‌گذاران این مکتب است. اثر تئوریک او «عصر بدگمانی» (۱۹۵۶) در کنار کتاب «دربارهٔ رمان نو» نوشته «آلن رب‌گریه» مانیفست این مکتب شمرده می‌شوند. ساروت در سال ۱۹۲۵ ازدواج کرد. سال ۱۹۴۱ پس از اشغال پاریس توسط ارتش آلمان از همسرش جدا شد و مخفیانه زندگی کرد. پس از پایان جنگ و شروع دوباره‌ٔ زندگی مشترکْ نویسندگی را پیشهٔ خود کرد. کتاب «تو خودت را دوست نداری» یکی دیگر از آثار ناتالی ساروت است.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۸۱ صفحه

حجم

۱٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۶

تعداد صفحه‌ها

۱۸۱ صفحه

قیمت:
۳,۹۰۰
تومان