بریدههایی از کتاب درمان شوپنهاور
۴٫۱
(۳۱۵)
میتوان مردم را با برخورد مؤدبانه و دوستانه، مطیع کرد. رفتار مؤدبانه، با طبیعت انسان، همان نسبت گرما با موم را دارد.
mahta
نیچه، به انسان توصیه میکند که باید چنان زندگی کرد که برای تکرار ابدی زندگی مشتاق ماند.
جولیوس همچنان به ورق زدن صفحات ادامه داد تا به دو عبارت مشخص شده با رنگ صورتی رسید: «کامل زندگی کن»؛ «در زمان مناسب بمیر»!
Siavakhsh
همه ما محکوم به چرخیدن ابدی با چرخ امیال خود شدهایم. آرزویی میکنیم، به دست میآوریم، از لحظه گذرای موفقیت لذت میبریم، خیلی زود دلزده میشویم، و سپس «خواسته» و آرزوی دیگری از راه میرسد. راه جلوگیری از این چرخش، تحقق یافتن آرزوها نیست. باید از روی چرخ، پایین پرید.
مریم صادقی
گر به فلسفه علاقهای صمیمانه دارید، از همان ابتدا برای مورد تمسخرواقع شدن و مشاهده پوزخند سایر افراد، آماده باشید. همواره به ذهن بسپارید که در صورت استقامت و تداوم در مطالعه فلسفه، مورد تحسین همان افراد قرار خواهید گرفت. از یاد نبرید که اگر برای خوشآیند سایر افراد، از تمرکز بیرون آیید، نظام زندگی شما، به نابودی خواهد گرایید.
مریم صادقی
دارایی درونی انسان، هرچه بیشتر باشد، از سایر افراد، کمتر میخواهد
مریم صادقی
«باید در درون انسان، آشوبی پدید آید، تا ستارهای رقصان از او زاییده شود!
مریم صادقی
درمانگر، همچون پدر و مادر است، پدر یا مادر خوب، معمولاً کاری میکند که فرزند به استقلال کافی برای رفتن از خانه برسد و رفتاری همچون افراد بزرگسال داشته باشد. درمانگر خوب هم هدفی جز توانمند ساختن بیمار برای ترک جلسات درمان، ندارد.
Golnaz Javaheri
سرها را خم کنیم، در برابر قوانین و رمز و رازهای ظریف طبیعت، کلاه از سر برداریم، و سپس به دنبال زندگی کردن برویم.
˙·٠•●Fateme●•٠·˙
پیش از انتخاب، به درستی فکر کن، ولی پس از انتخاب، باید راسخ و مصمم بمانی.
مریم صادقی
هرچند در انزوا ماندهام، ولی با صداقت و شرافت، اعلام میدارم که تقصیر از من نبوده، زیرا از هیچ انسانی که واقعی باشد، نه دوری گزیدهام و نه روی گرداندهام.
آترین🍃
در مقابل همه بیخردیها، کاستیها و پلیدیهای انسانی، باید گذشت نشان دهیم و به یاد داشته باشیم که آنچه میبینیم، در واقع همان بیخردیها، کاستیها و پلیدیهای خود ما محسوب میشود.
z.gh
بهتر است اجازه دهیم مردم همان باشند که هستند، نه اینکه آنها را به گونهای در نظر بگیریم که نیستند.
آترین🍃
«هوشمندی من، متعلق به خودم نیست، بلکه به جهان تعلق دارد. »
آترین🍃
بیماران صعبالعلاج فراوانی را دیدهام که میگفتند انزوای ناشی از بیماری، بدترین و سختترین بخش بیماری است. این انزوا، دو جنبه دارد: از یک طرف بیمار، خود را منزوی میکند، چون نمیخواهد سایر افراد را همراه خودش مأیوس کند. البته همین دغدغه را من هم دارم. از طرف دیگر، سایر افراد او را منزوی میکنند، چون نمیدانند چگونه باید با آن فرد حرف زد و همچنین نمیخواهند راجع به مرگ فکر کنند.
آترین🍃
هرگاه به فردی دارای تواناییهای ذهنی نادر و والا، حرفهای نامناسب واگذار شود، همچون ظرفی ارزشمند و تزیینشده با نقشهایی زیبا و بکر است که از آن به جای دیگ در آشپزخانه استفاده میکنند.
آترین🍃
چرا نمیتوانم همان کاری را که میخواهم، بکنم؟
آترین🍃
باید چنان زندگی کرد که برای تکرار ابدی زندگی مشتاق ماند.
آترین🍃
رنجهای بزرگ، احساسات مربوط به رنجهای کوچکتر را از بین میبرند. برعکس، در غیبت رنجهای بزرگ، حتی کوچکترین دردسر و مزاحمت، عذابی بزرگ همراه دارد.
Golnaz Javaheri
گونکا زندگی کردن در زمان حال را به ما یاد میدهد. دیروز و فردا، وجود ندارند. یادگارهای گذشته و آرزوها و امیدهای آینده، جز تشویش و اضطراب، همراه نمیآورند. مسیر دستیابی به تعادل. از مشاهده زمان حال میگذرد. باید بدون نگرانی، آگاهی خود را در رودخانه شناور کنیم و به پایین بفرستیم.
Golnaz Javaheri
باب کینگ گفته بود که امیدواری بیشتر از یک سال را نمیتواند حدس بزند، درعین حال، میتوان یک سال خوب را نوید داد. جولیوس میاندیشید که آن یک سال را چگونه باید گذراند. تردیدی نداشت که نمیخواهد آن سال خوب، با به ذهن آوردن افکار ناامیدکننده، تبدیل به سال بد شود.
Golnaz Javaheri
حجم
۳۵۵٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۴۲۴ صفحه
حجم
۳۵۵٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۴
تعداد صفحهها
۴۲۴ صفحه
قیمت:
۵۹,۰۰۰
۴۱,۳۰۰۳۰%
تومان