بریدههایی از کتاب خودانضباطی در ده روز
۳٫۹
(۲۰۸)
بخشی از وجودتان خودانضباطی را دوست ندارد.
goli
در حقیقت در میان تلاشهای شما در بهبود خودانضباطی، در اصل شما بدترین دشمن خودتان هستید.
goli
هاید، ناخودآگاه میگوید: «هیچکس نمیتواند به من بگوید چه کاری انجام دهم، حتی خود من»
goli
آقای هاید، نامیکه ما روی کودک شورشگر درونتان گذاشتهایم، با هر نوع قدرتی سر جنگ دارد، حتی اگر آن قدرت خود شما باشید.
goli
به بیان دیگر، به خاطر کمبودهایتان سوگواری نکنید، تلاشتان را دوبرابر کنید
رعنا رنجبر
عملکرد شما، علتها را شامل میشود و نتیجهای که از عملکردتان میبینید، معلولها هستند.
arshia
مغز شما به دنبال دلایلی میگردد تا مسائل منفی را تأیید کند. اصولاً مغز به این صورت کار میکند. هر چه به خودت بگویی، مثبت یا منفی، ناخودآگاهت آن را باور میکند.
arshia
بخشی از شما خودانضباطی را دوست ندارد
arshia
«شاید من واقعاً لیاقت رسیدن به موفقیت را ندارم.»
این نوع طرز فکر، احساس عزت نفس ما را پایین میآورد و اغلب نتیجه احساس گناه است. به خود میگوییم ما سزاوار شادی و خشنودی حاصل از موفقیتهای شخصی نیستیم. ما به خاطر رفتارها، افکار و عملکردهای گذشته و زمان حال، احساس بیارزشی میکنیم. این احساس بیارزشی معمولاً با توقعات برآوردهنشده دیگران ارتباط دارد (خانواده، دوستان، افرادی که دوستشان داریم و...). احساس گناه در ما میتواند واقعی یا تخیلی باشد.
Astronaut
«اگر موفق شوم، مردم ریزبینانهتر مرا قضاوت میکنند.»
بسیاری از مردم از موفقیت به خاطر جلب توجهی که به دنبال آن میآید، چه مثبت چه منفی میترسند. آنها میترسند که برای حفظ موفقیتشان، مجبور باشند فشار شدیدی را تحمل کنند. بسیاری از هنرمندان بهسرعت پس از یک رمان پرفروش، آهنگ، یا بازی در یک فیلم موفق، دچار یک وحشت ناگهانی میشوند. آنها به خود میگویند، «چطور میتوانم این موفقیت را حفظ کنم؟ از اکنون همه مردم از من توقع دارند کار بعدیام به همین اندازه عالی باشد؛ شاید هم بهتر!» این احساس بسیاری از هنرمندان را دچار چنان وحشتی میکند که دچار یک شک موفقیت یا خلاقیت میشوند و به خاطر موفقیت حاصل از تلاششان، در کار کردن ناتوان میشوند.
Astronaut
هر وقت تلاش کردی همه را راضی نگه داری، سرت به سنگ میخورد و به هیچ نتیجهای نمیرسی!!!
zahra neiazmand
ترس از شکست را بپذیرید و بعد ماهیتش را به خرابکار ناخودآگاهتان نشان دهید. زمانیکه ترس از شکست را بیرون میکشیم، متوجه میشویم که در پایه و اساس آن حس حقارت قرار دارد. بنابراین، باید بهطور مداوم به خودمان یادآور شویم شکست مایه تحقیر نیست مگر اینکه خودمان آن را در ذهنمان تحقیرآمیز قلمداد کنیم. شکست یک سنگ زیر پاست نه یک سنگ قبر. بهمحض اینکه این واقعیت را با تمام وجود بپذیرید، ترس از شکست در تضعیف خودانضباطی ما، قدرت خود را از دست میدهد.
zahra neiazmand
به یاد داشته باشید، در استفاده از تکنیک گفتگوی درونی، باید دقیقاً آنچه را میخواهید انجام دهید؛ به ذهن ناخودآگاهتان بگویید؛ گویی واقعاً آن را انجام میدهید. ذهن ناخودآگاهتان طوری کار میکند تا واقعیت بیرونی را با واقعیت درونی یکی و هماهنگ کند.
سارا۱۳۶۲
هر چه بخشهای بیشتری از شما در گفتگوی درونیتان نقش داشته باشند، پیام قدرتمندتری به ذهن ناخودآگاهتان میفرستید و ذهن ناخودآگاهتان نیز به نوبه خود قدرت بیشتری در حمایت از اعمال شما در رسیدن به اهدافتان خواهد داشت.
Astronaut
اگر پیامهای گفتگوی درونیتان را با صدای بلند بگویید، قدرتمندتر میشوند زیرا آنگاه پیام شما دو مؤلفه فیزیکی خواهد داشت: گفتن و شنیده شدن! به این ترتیب، پیامهایتان قدرت و حمایت روحی و جسمی شما را دریافت میکنند.
Astronaut
جمله «من باید...» را آگاهانه به کار ببرید. با اینکار به ذهن ناخودآگاهتان این پیام را میدهید که انتخاب رفتارتان از احساس گناه سرچشمه میگیرد که این به نوبه خود، نظم فردی شما را کم میکند.
Astronaut
زمانیکه میگویید «من نمیتوانم»، به جای «من انتخاب میکنم که انجام ندهم»، به ذهن ناخودآگاهتان این پیام را میدهید که در این موقعیت انتخاب دیگری ندارید.
Astronaut
زمانیکه میگویید «من نمیتوانم»، به جای «من انتخاب میکنم که انجام ندهم»، به ذهن ناخودآگاهتان این پیام را میدهید که در این موقعیت انتخاب دیگری ندارید. این برخورد، بیفایده است و تصمیمتان را ضعیف میکند. جمله «من انتخاب میکنم» نشان میدهد که شما حق انتخاب دارید. همچنین، زمانیکه میگویید «من باید.....» و «من مجبورم.....» دارید این پیام را به ذهن ناخودآگاهتان میدهید که هیچ کنترلی بر رفتارتان ندارید و کسی یا چیزی از بیرون فرمان را به دست گرفته است. این روش، شما را مشتاقانه به سمت هدف سوق نمیدهد. بنابراین، همیشه بگویید «من انتخاب میکنم...»، که البته واقعاً هم همینطور است و شما معمولاً حق انتخاب دارید.
Astronaut
نحوه استفاده از کلمات در گفتگوی درونی تأثیر شگرفی بر ذهن ناخودآگاهتان دارد که برای شما کار کند یا علیهتان!
Astronaut
در استفاده از تکنیک گفتگوی درونی، باید دقیقاً آنچه را میخواهید انجام دهید؛ به ذهن ناخودآگاهتان بگویید؛ گویی واقعاً آن را انجام میدهید. ذهن ناخودآگاهتان طوری کار میکند تا واقعیت بیرونی را با واقعیت درونی یکی و هماهنگ کند. بنابراین، در پی دریافت پیام شما، ذهن ناخودآگاهتان از تمام نیروهایتان استفاده میکند تا آنچه را به او گفتهاید به واقعیت تبدیل کند. خواهید دید که از آنچه اتفاق میافتد شگفتزده میشوید. زمانیکه با قدرت و انرژی مثبت به ذهن ناخودآگاهتان آنچه را که میخواهید انجام دهید و آنچه میخواهید بشوید یا داشته باشید را بگویید؛ گویی بهراستی در واقعیت، هستید. این روش برای هر دو اهداف کوتاهمدت و بلندمدت عملی است. دوباره تکرار میکنم یادتان باشد، برای آنکه، گفتگوی درونی عملکرد ـ محور مؤثر واقع شود باید مثبت، مشخص و در زمان حال باشد.
Astronaut
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۰۸ صفحه
حجم
۱٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۷
تعداد صفحهها
۲۰۸ صفحه
قیمت:
۷۹,۹۰۰
۲۳,۹۷۰۷۰%
تومان