بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب مینیمالیسم دیجیتال | صفحه ۳ | طاقچه
تصویر جلد کتاب مینیمالیسم دیجیتال

بریده‌هایی از کتاب مینیمالیسم دیجیتال

۴٫۰
(۱۱۶)
«این رئیس‌جمهور مطلقاً هیچ روز خوشی نداشت. هیچ موقعیتی برای عادت‌کردن به دفتر ریاست‌جمهوری نداشت... و وقت نداشت به این فکر کند که قدم‌های بعدی‌اش دقیقاً چه خواهند بود.»
Pep
چطور به‌نحوی از این فناوری استفاده خواهم کرد که ارزشِ آن‌را به حداکثر برسانم و زیانش را به حداقل
Pep
کنید. ثورو در کتاب والدن می‌نویسد: «انبوهِ انسان‌ها زندگی‌شان را در ناامیدیِ خاموش می‌گذرانند.»
نسترن
اگر اجازهٔ ورود افکارِ دیگران را به ذهن‌تان بدهید، خلوت می‌تواند در آرام‌ترین مکان‌ها هم از بین برود.
کاربر ۵۶۶۶۱۰۷
«اعتیاد شرایطی‌ست که در آن فرد به استفادهٔ مکرر از یک ماده اقدام می‌کند، یا رفتاری را تکرار می‌کند و پاداشی که از آن می‌گیرد، انگیزه‌ای قوی برای تکرار مداوم آن رفتار ـ بدون توجه به عواقب مضرش ـ ایجاد خواهد کرد.»
گربه ی سفیدِ گمشده بین کلمات
«چیزی‌که یادم می‌آد، جدیدبودنِ تجربهٔ استفاده از فیس‌بوک بود؛ این‌که به‌مون گفته بودن یه چیزیه تو مایه‌های نسخهٔ آنلاینِ دفترچه‌تلفن مخصوص دانشجوهای سال‌اولی. چیزی‌که می‌شد باهاش دوست‌ها و آشناهامون رو پیدا کنیم.»
ن. عادل
حس اضطراری که برای به‌همراه‌داشتنِ همیشهٔ گوشی حس می‌کنیم، اغراق‌شده است. ممکن است فقدانِ دائمیِ این وسایل در زندگی کاری بیهوده و آزاردهنده باشد، اما باید توانِ این‌را داشته باشید که به‌طور منظم چند ساعت از آن‌ها دور شوید.
•| ز غبار این بیابان |•
پرایماک در مصاحبه با ان‌پی‌آر اعتراف کرد که نتایج برایش حیرت‌انگیز بوده و گفت: «اسمش شبکهٔ اجتماعیه. یعنی نباید مردم به لحاظ اجتماعی به هم مرتبط بشن؟!» اما داده‌ها واضح بود. هرچه زمان بیش‌تری را صرف "اتصال" به این سرویس‌ها کنید، احتمال منزوی‌شدن‌تان بیش‌تر می‌شود.
محمد
«به جنگل رفتم چون می‌خواستم هوشیارانه زندگی کنم، با حقایقِ اساسیِ زندگی روبه‌رو شوم و ببینم که می‌توانم آن‌چه طبیعت برای درس‌دادن دارد را بیاموزم یا نه. نمی‌خواستم جوری روزگار بگذرانم که وقت مُردن احساس کنم اصلاً زندگی نکرده‌ام.»
حسین رمضانی
بمبارانِ بی‌پایانِ اخبار و شایعات و عکس از ما دیوانگانی معتاد به دریافت اطلاعات ساخته. این اتفاق مرا نابود کرد و ممکن است با شما هم چنین کند.»
dmmzn58
مدت‌ها قبل هم هنری دیوید ثورو گفته بود: «سادگی، سادگی، و باز هم سادگی.»
Daniyales13
«شبکه‌های اجتماعی به چیزی تبدیل شده‌ن که ما نمی‌تونیم بدون وجودشون زندگی کنیم و این داره دیوونه‌مون می‌کنه!
Pep
مردم به‌دلیل تنبلی و بی‌هدف‌بودن‌شان نیست که تسلیم صفحه‌نمایش گوشی‌هاشان می‌شوند، بلکه بیلیون‌ها دلار سرمایه‌گذاری شده تا آدم‌ها به دام فضای مجازی بیفتند و هیچ راه گریزی از آن نداشته باشند.
نیلوفر
برای همین است که غرق‌شدن در فضای مجازی خطرناک محسوب می‌شود. هر فردی ممکن است با اندک‌سودی که از این برنامه‌ها و سرویس‌های جدید دریافت می‌کند، فریب بخورد و هزینه‌های گزافی را که بابت آن‌ها می‌پردازد، نادیده بگیرد؛ هزینه‌ای که از مهم‌ترین داراییِ ما کم می‌کند: لحظه‌به‌لحظهٔ عمرمان.
حسین رمضانی
«توی فرآیند فکریِ ساختِ این برنامه‌ها که اولی‌شون فیس‌بوک بود، مهم‌ترین چیز این بود که "چطور می‌شه بیش‌ترین زمان و توجه افراد رو به خودت اختصاص بدی؟" و این یعنی یه‌جورایی دوپامین‌تون رو می‌بردیم بالا، اونم فقط چون یکی پست یا عکس‌تون رو لایک کرده بود یا کامنتی چیزی زیرش گذاشته بود.»
Afsoon
اگه بخوایم با خودمون صادق باشیم، باید بگم چک‌کردن تعداد "لایک"ها شده شکلِ امروزیِ سیگارکشیدن.»
azar
ما به دلایل کم‌اهمیت فناوری‌های جدید را به زندگی‌مان راه دادیم و بعد یک روز صبح بیدار شدیم و دیدیم که آن‌ها بخش مهمی از زندگی و فعالیت‌های روزمره‌مان را در چنگ‌شان گرفته‌اند. درواقع برنامهٔ ما برای زندگیِ آنلاین‌مان این چیزی نبود که امروز در چنگالش گرفتار شده‌ایم. انگار پای‌مان لیز خورده، عقب‌عقب رفته‌ایم و توی دام افتاده‌ایم.
azar
طوری‌که انگار گذراندنِ ساعاتِ زیادی از روز به صحبت‌کردن با دوستان در فضای مجازی تأییدی‌ست بر قوی‌بودنِ رابطهٔ بین آن‌ها.
zoli
آدم‌ها به فیس‌بوک ملحق شدند تا با دوست‌هاشان در سراسر جهان در ارتباط باشند اما نتیجه این شد که دیگر نمی‌توانستند بدون چشم‌برداشتن از صفحهٔ گوشی‌شان، با دوستی که آن‌طرفِ میز ـ درست روبه‌روشان ـ نشسته بود، مکالمه‌ای چنددقیقه‌ای برقرار کنند.
فرشته
وقتی از خلوت اجتناب می‌کنید، چیزهای مثبتی را که برای‌تان به همراه دارد، از دست می‌دهید: تواناییِ شفاف‌سازیِ مشکلات، تحتِ‌کنترل‌گرفتن احساسات شخصی، ایجاد شجاعت اخلاقی و تقویت روابط. درنتیجه اگر دچار محرومیت از خلوتِ طولانی‌مدت شوید، کیفیت زندگی‌تان پایین می‌آید.
سمیرا جاویدی

حجم

۲۸۲٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۲۱ صفحه

حجم

۲۸۲٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۲۱ صفحه

قیمت:
۵۵,۰۰۰
۱۶,۵۰۰
۷۰%
تومان