بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب مینیمالیسم دیجیتال | صفحه ۲۳ | طاقچه
تصویر جلد کتاب مینیمالیسم دیجیتال

بریده‌هایی از کتاب مینیمالیسم دیجیتال

۴٫۰
(۱۱۶)
لیا پرلمن ـ مدیرتولید تیمی که دکمهٔ لایک را برای فیس‌بوک طراحی کرد ـ حالا به‌عنوان یک صاحبِ کسب‌وکارِ مستقل، آن‌چنان از بلوایی که این امکان ایجاد می‌کند در عذاب است که برای خودش
mh.ranjbari
هر بار که شخصی مطلبی را در یکی از این صفحات منتشر می‌کند، درواقع مشغول قمارکردن است. آیا لایک (بازتوییت) خواهد گرفت یا بدون بازخورد رها خواهد شد؟
mh.ranjbari
«شواهدِ روبه‌افزایشی وجود دارند که اعتیادهای رفتاری در بسیاری از جهات بسیار شبیه اعتیاد به موادمخدر
mh.ranjbari
«اعتیاد شرایطی‌ست که در آن فرد به استفادهٔ مکرر از یک ماده اقدام می‌کند، یا رفتاری را تکرار می‌کند و پاداشی که از آن می‌گیرد، انگیزه‌ای قوی برای تکرار مداوم آن رفتار ـ بدون توجه به عواقب مضرش ـ ایجاد خواهد کرد.»
mh.ranjbari
وشتن بیانیه‌ای صدوچهل‌وچهاراسلایدی با عنوان "فراخوانی برای به‌حداقل‌رساندنِ مزاحمت‌های دیجیتال و احترام به تمرکزِ حواسِ کاربر".
mh.ranjbari
«فیلیپ موریس فقط ریه‌هاتون رو می‌خواست. اپ استور اما روح‌تون رو می‌خواد!»
mh.ranjbari
کلی تکنیک‌های مختلف توی این گوشی به کار رفته که شما رو تا جای ممکن وادار می‌کنه ازش استفاده کنید.»
mh.ranjbari
شصت‌دقیقه که یک ماه پیش در ریل‌تایم
mh.ranjbari
اگه بخوایم با خودمون صادق باشیم، باید بگم چک‌کردن تعداد "لایک"ها شده شکلِ امروزیِ سیگارکشیدن.»
mh.ranjbari
مردم به‌دلیل تنبلی و بی‌هدف‌بودن‌شان نیست که تسلیم صفحه‌نمایش گوشی‌هاشان می‌شوند، بلکه بیلیون‌ها دلار سرمایه‌گذاری شده تا آدم‌ها به دام فضای مجازی بیفتند و هیچ راه گریزی از آن نداشته باشند.
mh.ranjbari
طبق تجربه‌های من تمام کسانی‌که به دام فضای مجازی افتاده‌اند، لزوماً احمق یا کم‌اراده نیستند. برعکسْ خیلی‌هاشان افراد حرفه‌ایِ موفق، دانشجوهایی پرتلاش، والدینی دلسوز و افراد منظم و پرتلاشی هستند که برای رسیدن به اهداف‌شان سخت تلاش کرده‌اند.
mh.ranjbari
درواقع آن‌چه ما را خسته و کلافه کرده، احساسِ ازدست‌دادنِ کنترل بر فعالیت‌های روزانه‌مان است.
mh.ranjbari
تجربهٔ من می‌گوید که کلید موفقیت پایدار در این فلسفه، پذیرفتنِ این است که مسئله فقط فناوری نیست، بلکه بیش‌تر کیفیتِ زندگیِ شماست. هرچه بیش‌تر استفاده از ایده‌ها و تجربیاتِ ذکرشده را امتحان کنید، بیش‌تر متوجه خواهید شد که مینیمالیسمِ دیجیتال خیلی فراتر از مجموعه‌قوانین است و بیش‌تر در مورد ایجادِ یک زندگیِ ارزشمند در عصرِ ابزارِ فریبنده است.
احسان
عصبانیت و خشم آنلاین یکی از ویژگی‌های اجتناب‌ناپذیرِ فضای مجازی‌ست: در یک فضای بازِ تجاری که باید در آن برای جلب‌توجه هرچه بیش‌ترِ آدم‌ها تلاش کرد، احساساتِ منفی توجه افراد بیش‌تری را جلب می‌کند.
Afsaneh Habibi
تمایل به چک‌کردنِ توییتر یا رفرش‌کردنِ ردیت یک تیک عصبی‌ست که پیوستگیِ زمان را از بین می‌بَرَد و آن‌را تکه‌تکه می‌کند تا امکانِ به‌وجودآوردنِ حضور دائمی در زندگیِ موردنظرش را به وجود بیاورد.
Afsaneh Habibi
بیش‌ترِ اوقات هزینهٔ چیزهای غیرضروری‌ای که زندگی‌مان را با آن‌ها شلوغ می‌کنیم، خیلی بیش‌تر از منافع کوچکی‌ست که هر کدام از این اضافات قرار است برای ما داشته باشد.
azar
برای همین است که غرق‌شدن در فضای مجازی خطرناک محسوب می‌شود. هر فردی ممکن است با اندک‌سودی که از این برنامه‌ها و سرویس‌های جدید دریافت می‌کند، فریب بخورد و هزینه‌های گزافی را که بابت آن‌ها می‌پردازد، نادیده بگیرد؛ هزینه‌ای که از مهم‌ترین داراییِ ما کم می‌کند: لحظه‌به‌لحظهٔ عمرمان.
azar
برای این‌که با موفقیت از عاداتِ دیجیتالیِ کم‌ارزش فاصله بگیریم، مهم است که اول تفریح‌های باکیفیت پیدا کنیم.
01
زندگیِ خوب مستلزم فعالیت‌هایی‌ست که هیچ هدفِ دیگری جز رضایتِ حاصل از انجامِ آن فعالیت‌ها ندارد.
01
، اگر زندگی‌تان تنها شامل کارهایی‌ست که ارزشِ آن‌ها به وجود مشکلات، رنج‌ها و نیازهایی وابسته است که این کارها سعی در رفع آن‌ها دارند، شما در خطرِ دچارشدن به بحرانِ وجودی هستید؛ بحرانی که در پاسخ به سؤالی اجتناب‌ناپذیر پدیدار می‌شود: «همهٔ زندگی همین است؟!» او می‌گوید یک راهِ رویارویی با این ناامیدی، پیروی از رهنمون‌های ارسطو و با دل‌وجان دنبال‌کردنِ کارهایی‌ست که برای‌تان "منبعِ خوشیِ درونی" ایجاد می‌کنند.
01

حجم

۲۸۲٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۲۱ صفحه

حجم

۲۸۲٫۴ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۸

تعداد صفحه‌ها

۲۲۱ صفحه

قیمت:
۵۵,۰۰۰
۱۶,۵۰۰
۷۰%
تومان