بریدههایی از کتاب مینیمالیسم دیجیتال
۴٫۰
(۱۱۶)
دکمهٔ لایک بهعنوان یک راه سادهتر برای نشاندادن تأییدِ کلیِ یک پست معرفی شد که هم باعث صرفهجویی در وقت میشد و هم اجازه میداد قسمت نظرات برای متنهای جالبتر باقی بماند.
mh.ranjbari
آدمها بهطور طبیعی به انجام فعالیتهایی تمایل دارند که در کوتاهمدت به انرژی کمتری نیاز داشته باشند، حتا اگر در درازمدت مضر باشند. پس به جای زنگزدن به خواهربرادرمان، برایشان پیغام میفرستیم یا لایککردنِ عکسِ بچهٔ تازهمتولدشدهٔ دوستمان را به دیدار حضوری ترجیح میدهیم.
mh.ranjbari
هرچه کسی بیشتر از شبکههای اجتماعی استفاده کند، احتمال اینکه احساس تنهایی کند، بیشتر است.
mh.ranjbari
وقتی کاربران اطلاعاتِ "هدفمند" و "اختصاصی"ای دریافت میکنند که توسط کسی نوشته شده که آنها بهخوبی او را میشناسند، احساس بهتری پیدا میکنند (مثلاً کامنتِ یکی از اعضای خانواده). از طرف دیگر، دریافت اطلاعات هدفمند و اختصاصی از طرف کسیکه او را خوب نمیشناسند، یا دریافت "لایک" از طرف آن شخص، یا خواندنِ یک پستِ انتشاریافته که برای خیلیها به اشتراک گذاشته شده، تأثیری روی خوببودنِ حالِ آنها ندارد.
mh.ranjbari
شبکههای اجتماعی یا عاملِ تنهاییِ ما هستند یا عاملِ شادیبخش.
mh.ranjbari
توصیه میکنم سعی کنید بیشترِ روزها، زمانهایی را دور از گوشی همراهتان سپری کنید.
mh.ranjbari
«حرفزدن یا استفاده از گوشی موقع پخش فیلم بههیچوجه مجاز نیست. درغیراینصورت با اردنگی بیرونتون میکنیم. شک نکنید! نیروی پشتیبان هم داریم.»
mh.ranjbari
تحقیقی که در سال ۲۰۱۵ توسط کامن سنس مدیا انجام شد، نشان داد نوجوانها بهطور متوسط نُه ساعت در روز درگیر رسانهها هستند
mh.ranjbari
محرومیت از خلوت:
حالتیست که در آن تقریباً هیچ زمانی با افکارتان تنها، و هیچ زمانی از افکارِ دیگران رها نیستید.
mh.ranjbari
"خلوت" یک سرگرمیِ خوشایند نیست، بلکه نوعی رهایی از سرکوبِ شناختیِ ناشی از عدمِ وجودِ آن است.
mh.ranjbari
«همهٔ مشکلات بشریت، از ناتوانیِ انسان در آرامنشستنِبهتنهایی در یک اتاق سرچشمه میگیرد.»
mh.ranjbari
خلوت درواقع به اتفاقی مربوط است که در ذهن شما میافتد، نه در محیط اطرافتان
mh.ranjbari
منافع واقعی زمانی آشکار میشوند که کشف کنید چطور میتوانید از هر ابزاری به بهترین نحو استفاده کنید.
mh.ranjbari
درست است که پیادهبهشهررفتن از سوارِگاریشدن زمان بیشتری میبَرَد اما این زمان هرگز از ساعتهای طولانیای که صرف کار برای خرید آن گاری میشود، بیشتر نخواهد بود.
mh.ranjbari
هزینهٔ هر چیز، میزانِ زمانیست که من اسمش را "عمر" میگذارم؛ چیزیکه باید آنرا فوراً یا در طولانیمدت با چیزیکه میخواهید معاوضه کنید.»
mh.ranjbari
آموزشِ زندگیِ بدونِ صفحهنمایش به فرزندانش از سریعتایپکردن خیلی مهمتر است.
mh.ranjbari
اگر برنامه یا ابزار جدیدی کوچکترین مزاحمتی ایجاد کند یا تمرکز را بههم بزند، مینیمالیست بهسرعت بیخیالِ استفاده از آن میشود. حتا اگر برنامهٔ جدید قرار باشد در راستای چیزیکه برای مینیمالیست ارزش دارد عمل کند، باز هم باید از یک امتحان سخت عبور کند: آیا استفاده از آن فناوری بهترین روش برای پشتیبانی از آن ارزش است یا نه؟ اگر جواب منفی باشد، فردِ مینیمالیست تلاش میکند آنرا بهینهسازی کند یا دنبال گزینهٔ بهتری بگردد.
mh.ranjbari
فلسفهٔ استفاده از فناوری این است که با آن زمانتان در فضای مجازی را روی تعداد کمی فعالیتِ بهدقتانتخابشده و محدود متمرکز کنید؛ فعالیتهایی که کاملاً از چیزهایی که برای شما ارزشمندند پشتیبانی میکنند و باعث میشوند با رضایتِ تمام بقیهٔ چیزها را کنار بگذارید.
mh.ranjbari
همین میل به دریافتِ تأیید است که باعث میشود بلافاصله بعد از رسیدنِ یک پیام ـ حتا در خطرناکترین یا نامناسبترین وضعیت (مثلاً پشت فرمان) ـ به آن پاسخ دهیم. مغزِ عصرِ حجریِ ما بیتوجهی به یک پیام جدید را بهمنزلهٔ اهمیتندادن به یکی از اعضای قبیله میداند؛ کسیکه دارد تلاش میکند کنارِ آتشِ وسطِ چادرها توجه شما را به خود جلب کند: یک اشتباه فاحش در برخورد اجتماعی.
mh.ranjbari
مدیر فضای مجازی استخدام کرده تا حساب کاربریِ فیسبوکاش را مدیریت کند و بهاینترتیب خودش را در معرض خطرات شبکهٔ اجتماعیای که از "میل به کسب تأیید انسان" سوءاستفاده میکند، قرار ندهد.
mh.ranjbari
حجم
۲۸۲٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۲۱ صفحه
حجم
۲۸۲٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۸
تعداد صفحهها
۲۲۱ صفحه
قیمت:
۵۵,۰۰۰
۱۶,۵۰۰۷۰%
تومان