بریدههایی از کتاب صراط
۴٫۴
(۱۰۹)
این فرار از خویشتن و این فرار از خلوت و از سکوت و از مرور بر خویش، به خاطر انگیزههایی است که اگر تحلیل شوند، میتوانند ما را از این فرار و دلمردگی و گمشدگی نجات بدهند.
Hodson Jones
صراط مستقیم، راه نزدیک، راه میان بر، همین عبودیت و اطاعت است، نه عبادت، نه ریاضت، نه خدمت به خلق و نه شهادت. شهادتی که از امر او الهام نگیرد و خدمتی که از او مایه نگیرد و ریاضتی که از او نباشد و عبادتی که نشان او را نداشته باشد، بر باد است. کلُّ اَمْرٍ ذی بالٍ لَمْ یبْدأ بِبِسْم اللهِ فَهُوَ اَبْتَر. آنچه نشان او را بر خود ندارد، دم بریده است، ناقص است، بیارزش است. آنچه از او نشان گرفت، معنی دارد، حتی اگر جمع کردن پشکلها و پاک کردن بینی یتیمی باشد.
zahra
کسی که دوبار متولد نشود به ملکوت راه نمییابد. کسی که از خودش بیرون نیامده، همان حیوان است که با غریزه حرکت میکند
zahra
کسی که عشق رفتن دارد، زمین خوردن مانعش نمیشود، که تجربه میآموزد. تجربهای برای درست رفتن.
امالبنین
او در جلوهی طلوع به من گفت.
تو خودت را گم کردهای.
گم شدهی تو در تو خلاصه میشود
فاطمه
ما عاشق آفریده شدهایم و نه تنها عشق، که حرکت را، که فعالیت را با خود داریم.
ما عاشق آفریده شدهایم.
عشق را داریم، ولی معشوقهامان را انتخاب میکنیم. عشق همیشه هست، آنچه که جابجا میشود معشوقها و محبوبها هستند. در فاصلهی تولد تا مرگ، عشق همیشه جاری است و حرکت همیشه برپاست.
zhraa
اهدنا الصراط المستقیم. این طلب، این فریاد انسانِ متفکرِ عاقلِ عاشقِ مجاهدی است که در راه عبودیت به جهاد برخاسته و پس از بلاها و فتنهها، به عجز رسیده و بانک برداشته که با او به او راه یابد، که جز این راهی نیست.
زهرا سادات
آنها که تو، آبخورهاشان را پاک کردهای و به آرزوهاشان رساندهای و خواستههاشان رابر آورده کردهای و کارهاشان رابه عهده گرفتهای و دلهاشان را از عشق خودت سرشار کردهای و از صافی جام خودت سیرابشان نمودهای، پس با تو به لذت نجوای تو رسیدهاند و از تو، دورترین آرزوها را گرفتهاند.
زهرا سادات
راستی چقدر تفاوت است میان چشمها و چشمها، در برابر بلاء و گرفتاری. هر کس عکسالعملی دارد؛ جزع، صبر، شکر، طلب. اینها عکسالعملهای گوناگونی هستند که در مراحل مختلف از انسان سر میزنند.
بعضیها مثل بچههایی هستند که در برابر دارو سر میکشند، داد میزنند، حتی اگر در دهانشان بریزی، تف میکنند. یک دسته بچههای رامتری هستند که در برابر دارو صبر میکنند و با سختی آن را فرو میدهند.
بعضیها که به بلوغ رسیدهاند، نه آن جزع را دارند و نه این صبر را. اینها شاکرند، حتی در برابر درد.
زهرا سادات
آخر با گفتن مردم و خیال آنها، تو ریا کار نمیشوی. ریا هنگامی است که آنها محرک تو باشند و در تو اثر بگذارند.
#دور_از_ذهن
نظم به تو کمک میکند که بفهمی گام اول را از کجا برداری و سپس گامهای بعد را. این درست است که کارهای زیاد داریم، ولی گرفتاری ما در هر لحظه بیش از یک کار نیست و آن مهمترین کار است، نه تمامی آن همه کار. و همین مفهوم از نظم، تو را قادر میسازد که اهمیتها را بشناسی و از جایی شروع کنی.
زهرا سادات
این ثروتها را اگر به کار نگیری میگندد. این ثروت و این قدرت و این نیروها و اندامها را پیش از آنکه به خاک بدهی، به خدا بده و در این راه بگذار.
میـمْ.سَتّـ'ارے
آنها که از درون نجوشیدهاند از بیرون پر خواهند شد.
کاربر ۳۴۸۰۹۵۱
الهی لاتُغْلِقْ علی مُوَحِّدیک أبْوابَ رَحْمَتِکَ. تو بر آنها که جز تو ندارند و جز تو نمیشناسند، درهای رحمت را مبند، و لاتَحْجُبْ مُشْتاقیک عَنِ النَّظَرِ إلی جَمیلِ رُؤیتِک. تو بر آنها که مشتاق جمال تو هستند، پردهها و حجابها را مپسند.
NegaraMehr
از آنجا که بلاء نعمت خداست، اگر از آن بهرهبرداری نشود و شکر نشود، قطع میشود و در نتیجه تو از ظرفیت و وسعت وجودیت بیخبر میمانی و نقطههای ضعفت را فراموش میکنی و رفته رفته به غرورهایی میرسی که تو را به رکود و قناعت و به مرگ و گندیدن میکشاند.
شباهنگ
بعضیها که به بلوغ رسیدهاند، نه آن جزع را دارند و نه این صبر را. اینها شاکرند، حتی در برابر درد. اللهُمَّ لک الْحَمْدُ حَمْدَ الشّاکرینَ لک عَلی مُصابِهِم. خدایا تو را سپاس میگویم، سپاس آنهایی که بر مصیبتها شاکرند، نه صابر و نه بیتاب.
شباهنگ
و نکته اینکه شب قدر میگویند نه روز قدر. در متن تاریکی و بحران باید طرح بریزی و در طلوع فجر باید گام بردای.
شباهنگ
ماییم که غوغای درونمان را نمیتوانیم برای یک لحظه هم تحمل کنیم و مجبوریم که سر و صدا راه بیندازیم و شادی و نشاط را روپوش شلوغی و غوغای درونمان کنیم و از خود فرار نماییم.
کاربر ۸۶۹۳۸۶
آنها که میخواهند از تو گوش درست کنند و چشم بگیرند و مغزت را بخورند، هر که باشند جنایتکارند.
امالبنین
تو تا نشناسی نمیتوانی بسنجی و تا خلوتی نداشته باشی نمیتوانی فکر کنی.
امالبنین
حجم
۱۱۸٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۵
تعداد صفحهها
۲۰۴ صفحه
حجم
۱۱۸٫۵ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۸۵
تعداد صفحهها
۲۰۴ صفحه
قیمت:
۲۴,۰۰۰
۱۲,۰۰۰۵۰%
تومان