بهترین جملات زیبا و معروف از کتاب در قلمرو پادشاهان | صفحه ۶ | طاقچه
تصویر جلد کتاب در قلمرو پادشاهان

بریده‌هایی از کتاب در قلمرو پادشاهان

انتشارات:نشر ثالث
امتیاز:
۳.۸از ۲۳۰ رأی
۳٫۸
(۲۳۰)
مردان خانواده بن‌لادن حق داشتند در رعایت اصول دین وسواس چندانی به خرج ندهند، حال آنکه زنان این خانواده باید تمام اصول را با دقت و بدون کم و کاستی رعایت می‌کردند. زنان این خانواده آماده انجام وظایف خود در هر شرایطی بودند و این در عربستان تقوای کامل محسوب می‌شد.
وحید
زمین سعودی مردمی را در خود پرورش می‌دهد که کم‌طاقت و مغرورند و به ندرت پذیرای هر نوع تغییر و دگرگونی بیرونی‌اند. عربستان سعودی کشوری‌ست که در آن جایی برای انعطاف و نرمش نیست، تمام جزئیات زندگی به وضوح تعریف شده و لذتها، خوشیها و شادیها تحریم شده‌اند. مردم سعودی باور دارند که شیوه زندگی‌شان الهی است و در سرزمین مکه حق انتخاب هیچ شیوه دیگری را ندارند، چرا که هر شکل دیگری از زندگی مغایر با دستورهای حق است.
red rose
بدبختانه در عربستان سعودی هرگز به ناهنجاریهای اجتماعی مستقیمآ اشاره نمی‌شود و پنهان‌کاری، اساس و بنیاد این جامعه را ساخته است. در عربستان سعودی مردم باور دارند چیزی که مخفی است، وجود ندارد. در میان مردم سعودی، نوابغ به راحتی راه خود را گم می‌کنند.
red rose
دلم می‌خواهد دخترانم بدانند که من بزرگترین هدیه‌ای را که یک مادر می‌تواند به فرزندانش تقدیم کند، به آنها داده‌ام. من آزادی را به آنها هدیه کرده‌ام و می‌توانم روبه‌روی سه دخترم وفا، ناجیه و نور بنشینم و بگویم: دختران زیبای من، شما آزادید همان‌گونه که می‌خواهید زندگی کنید، و از آن بالاتر شما آزادید هر که می‌خواهید باشید.
red rose
بدبختانه عربستان سعودی کشوری‌ست که پسر وقتی به سن و جایگاه پدر رسید، بلافاصله نقش او را ایفا می‌کند و قانون مطلق می‌شود. به این ترتیب اگر اسامه و پیروانش بمیرند، هزاران نفر جای آنها را خواهند گرفت و نقش آنها را در دنیا دنبال خواهند کرد
کاربر ۴۰۱۵۸۵۱
اسلام یعنی رعایت اصول قرآنی و باور به قوانین حق و عدالت مطلق. اما وهابیت یعنی رعایت اصول قرآنی آن‌گونه که مردها می‌خواهند و شاه سعودی تصمیم می‌گیرد و عدالت نسبی بنا به شرایط در جایگاه خانوادگی اشخاص.... هیچ راهی برای جدا کردن نظام زندگی سعودی‌ها و دولت این کشور از شاخه تحریفی وهابیت وجود ندارد
کاربر ۴۰۱۵۸۵۱
بسیاری از مردان سعودی به دخترانشان هرگز اجازه تحصیل نمی‌دهند و برای بسیاری دیگر هیچ فرقی نمی‌کند که فرزندان‌شان ـ حتی پسرهاـ سواد خواندن و نوشتن نداشته باشند.
کاربر ۴۰۱۵۸۵۱
پس از آن روز، دیگر هیچ چیز برایم به روند عادی خود بازنگشت. امیدهای من برای رسیدن به دنیای آزادتر در آینده، جایی که زن‌ها حداقل بتوانند درباره آینده کودکان خود تصمیم بگیرند، از بین رفت و زیر ماسه‌های صحرا، در بطن فرهنگ عقب‌مانده و منحط وهابی مدفون شد
کاربر ۴۰۱۵۸۵۱
اول آنکه هیچ زنی حق ندارد از برادرهایش تقاضای چیزهای شوم و بدیمن داشته باشد و دوم، نقش شوهر آن‌قدر مهم است که حتی بانفوذترین اشخاص حق سؤال و جواب از او را ندارند.
کاربر ۴۰۱۵۸۵۱
طبق قانون تمام کشورهای دنیا به جز عربستان، کودکان خردسال تا وقتی به سن مشخصی که در قانون ثبت شده نرسیده‌اند، با مادر خود می‌مانند. اما یک روز بعدازظهر در بیروت، به روایت شاهدان عینی، دوستم دست پسرش را ول کرد تا بازی کند. چند دقیقه بعد کودک را پدر سعودی‌اش که در کمین بود، ربود و به عربستان بازگرداند. او هرگز دوباره پسرش را ندید و به رغم آن‌که تمام تلاشش را به کار برد و هر چقدر هم می‌توانست التماس کرد، یک بار هم موفق به کسب اجازه شوهر سابقش برای دیدار فرزندش نشد.
کاربر ۴۰۱۵۸۵۱
پسر، محافظ هر خانواده است و حتی ساده‌ترین تصمیم‌ها را مثل سفر کردن، درس خواندن و شوهریابی برای خواهرها می‌گیرد.
کاربر ۴۰۱۵۸۵۱
آرزوی پسردار شدن هوسی نبود که فقط به دل من افتاده باشد، برای هر زن سعودی پسردار شدن امری حیاتی است. نه فقط به دلایل شخصی بلکه برای حفظ جایگاه خانوادگی نیز هر زنی محتاج پسردار شدن است.
کاربر ۴۰۱۵۸۵۱
حیفا بانمک بود. او نیز مثل من از کشوری آزادتر آمده بود (سوریه اگرچه سرزمینی اسلامی است، اما از فضایی به مراتب بهتر از عربستان برخوردار است) و همین امر باعث می‌شد تا او هم نتواند با قوانین یک بعدی و سخت سعودی کنار بیاید
کاربر ۴۰۱۵۸۵۱
دون‌پایگی و نوکرصفتی زن سعودی ریشه در فرهنگ بادیه‌نشینی این سرزمین دارد. لذت، آرامش، مساوات و بسیاری از عناصر اولیه دیگر در یک زندگی انسانی برای زنان این سرزمین ناشناخته بود.
کاربر ۴۰۱۵۸۵۱
آن زن‌ها هرگز مردی به جز شوهر خود را ندیده بودند و هرگز با مردی به جز او گفت‌وگو نکرده بودند. حتی با او نیز درباره هیچ موضوع مهمی در زندگی حق بحث و جدل نداشتند.
کاربر ۴۰۱۵۸۵۱
زنان بن‌لادن‌ها مثل حیوانات خانگی آن‌ها بودند و شوهرانشان از آن‌ها نگهداری می‌کردند. آن‌ها در خانه‌ای دربسته به سر می‌بردند و به جز موارد بسیار خاص، حق خروج نداشتند.
کاربر ۴۰۱۵۸۵۱
نقطه ضعف من در این بود که تغییرات اقتصادی کشور را عاملی برای تغییرات اجتماعی آن می‌دانستم و خیال می‌کردم زنان عرب به زودی از دنیای مردسالاری رها می‌شوند و من نیز در کنارشان آن لحظات تاریخی را حس می‌کنم و جزئی از آن می‌شوم.
کاربر ۴۰۱۵۸۵۱
هیچ مردی حق حاضر شدن در کلاس‌ها را نداشت. استادها در کلاس‌های خالی بدون دانشجو درس می‌دادند. تصویرشان با دوربین ویدیویی فیلمبرداری می‌شد و در اتاق دیگری برای دانشجوهای دختر پخش می‌شد.
ZARGOL7
هر حرکت کوچکی که در این کشور قصد داشتم انجام دهم، مردها بر آن نظارت می‌کردند و همه چیز به خواست یا دستور آن‌ها بستگی داشت.
ZARGOL7
پسر ده ساله حیفا وقتی با مادرش در ماشین می‌نشست، مدام به او تذکر می‌داد: «مردها دارند می‌آیند، عبایت را درست کن!
ZARGOL7

حجم

۱۷۲٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۹

تعداد صفحه‌ها

۲۶۴ صفحه

حجم

۱۷۲٫۵ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۹

تعداد صفحه‌ها

۲۶۴ صفحه

قیمت:
۱۳۲,۰۰۰
۱۰۵,۶۰۰
۲۰%
تومان